Usta sanatçının kara günü! Yalnız bıraktılar

Oğlunu kaybeden Gökhan Güney'i bu zor gününde sanatçı dostları yalnız bıraktı.

GİRİŞ 10.07.2014 16:44 GÜNCELLEME 10.07.2014 17:34
Bu Habere 3 Yorum Yapılmış

Arabesk müziğin tanınmış isimlerinden şarkıcı ve sinema oyuncusu Gökhan Güney'in 40 yaşında kaybettiği oğlu Selim Güney, Hatay'ın Reyhanlı ilçesinde toprağa verildi. Sanatçı dostları Güney'e yalnız bıraktı.

Kanser tedavisi gören Selim Güney'in cenazesi,Sabah saatlerinde Reyhanlı ilçesi Yeni Mahalle'deki baba ocağına getirildi. Burada helallik alındıktan sonra Mustafa Şevki Paşa Büyük Camii'nde kılınan namazın ardından Güney'in cenazesi Asri Mezarlık'ta toprağa verildi. Cenaze töreninde gözyaşlarını tutamayan şarkıcı vesinema oyuncusu Gökhan Güney, "Bu acının tarifi yok. Hastalıkla ilgili yapılması gereken her şeyi yaptık, olmadı. Evladımı kaybetmenin üzüntüsüne denk bir şey yok. Hastalığı bir ara iyileşmeye başlamıştı fakat olmadı. Hastalığını atlattığı için hepimiz mutluyken, maalesef hastalık almış yürümüş. İstanbul'daki çevremiz cenazenin neden orası olduğunu sorduklarında, Reyhanlı'nın, oğlumun isteği üzerine burası olduğunu söyledim' dedi.

Kendisinin de Reyhanlı'da doğup büyüdüğünü anlatan Güney, "Evladımın son isteğini yerine getirdim. Geride iki evlat bıraktı. 1.5 yıl sonra evladımı kaybettim. Bu acıdan daha büyük bir acı yok, ben onun babasıyım" diye konuştu.

Daha sonra Gökhan Güney, kurulan çadırda taziyeleri kabul etti. Cenaze törenine, Güney'in ailesi, yakınları, Reyhanlı Kaymakamı Dr. Yusuf Güler ve çok sayıda vatandaş katıldı. Cenazeye Gökhan Güney'in sanatçı arkadaşlarının katılmaması ise dikkat çekti.

YORUMLAR 3
  • vedayt 9 yıl önce Şikayet Et
    Gökhan abi. Allah sabır versin gökhan abi.25 sene önce filmlerini seyrederdik.Daha 40 yaşında oğlu olmasın mı?Sonra birilerinin masasına oturmadı herhalde ki sanat dünyasında yalnız kaldı.Yalnız değilsin gökhan abi.Allah rahmet etsin.Seni çok seviyoruz...
    Cevapla
  • mehmet aksu 9 yıl önce Şikayet Et
    gökhan güney kaç yaşında ki. 40 yaşında oğlu varmış.
    Cevapla
  • mert mert 9 yıl önce Şikayet Et
    sanatcilarin arasinda dostluk varmiydi ?. yoksa cikar iliskilerimi vardi ? hataya gitmek cikar saglamaz. orda burda reklamini yapmayan Gökhan Güneyle anilmak cikar saglamaz.
    Cevapla
DİĞER HABERLER
1. Lig'de play-off tarihleri açıklandı
Türkiye'nin kanser haritasını TÜİK açıkladı