2 sanatçı Erdoğan'ın davetine gitmeyecek

Başbakan Erdoğan'ın Cumhurbaşkanlığı projelerini anlatacağı toplantıya katılacak ünlüler açıklandı. Ancak 2 isimden yalanlama geldi.

2 sanatçı Erdoğan'ın davetine gitmeyecek
2 sanatçı Erdoğan'ın davetine gitmeyecek
GİRİŞ 11.07.2014 10:37 GÜNCELLEME 11.07.2014 11:08
Bu Habere 3 Yorum Yapılmış

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın nasıl bir cumhurbaşkanı olacağına dair taahhütlerinin yer aldığı ‘Vizyon Belgesi’ni açıklama toplantısı, bugün Haliç Kongre Merkezi’nde yapılacak.

Toplantıya davet edilen 15 sanatçıdan katılacağını teyit eden 10 sanatçı Orhan Gencebay, Mustafa Sandal, Uğur Işılak, Hande Yener, Nükhet Duru, Zerrin Özer, Alişan, Kutsi, Tolgahan Sayışman, Şafak Sezer, Emre Altuğ olarak açıklanmıştı.

EMRE ALTUĞ VE NÜKHET DURU YALANLADI

Sözcü yazarı Oray Eğin, şarkıcı Emre Altuğ ve Nükhet Duru'nun bu açıklamayı yalanladıklarını ve, Başbakan Erdoğan'ın davetine katılmayacaklarını yazdı.

YORUMLAR 3
  • cengizhan fırtına 9 yıl önce Şikayet Et
    Gelen ağam giden paşam.. Valla gelmemeleri değilde bunların davet edilişi tuhaf duruyu bilirizde emre altuğ kim onu çıkaramadım.
    Cevapla
  • hüseyin barış 9 yıl önce Şikayet Et
    NOLUR KATILIN..... Gözünüzün yağını yiyem ne olur katılın yav...Sonra çoooookkkk üzülürüz!!!!!
    Cevapla
  • çaykaralı 9 yıl önce Şikayet Et
    vay beee. tüh yazık ettiler bak şimdi yazık oldu başbakanıma çünkü bu ikisi gelmezise kazanamayıçakkı lütfen gelın nolur bunlar gezici anam bunlardan ne köy olur ne kasaba beee
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Anadolu Alimler Birliğinden seçim açıklaması! İstanbul'a dikkat çekti
Meral Akşener'den, İmamoğlu ve Yavaş'a hain suçlaması