İbrahim Tatlıses'ten Netanyahu'ya mesaj

Ünlü sanatçı İbrahim Tatlıses twitter hesabından İsrail Başbakanı Netenyahu'ya tepki gösterdi.

İbrahim Tatlıses'ten Netanyahu'ya mesaj
İbrahim Tatlıses'ten Netanyahu'ya mesaj
GİRİŞ 14.07.2014 11:09 GÜNCELLEME 14.07.2014 11:09
Bu Habere 5 Yorum Yapılmış

Tatlıses Netanyahu'ya ''Seni Allah'a havale ediyorum'' dedi.

''MÜSLÜMAN BEDDUA ETMEZ''

Tatlıses; ''Netenyahu, sana beddua etmiyorum, çünkü müslüman beddua etmez, sadece Allah'a havale eder, ben de seni Allah'a, seni bildiği gibi yapsın diyorum'' 

YILDIZ TİLBE DE TEPKi GÖSTERMİŞTİ

Geçtiğimiz günlerde de şarkıcı Yıldız Tilbe, İsrail’in Gazze’ye yönelik saldırılarına Twitter’dan ”Allah Hitler’den razı olsun, bunlara az bile yapmış” yazarak tepki göstermişti.

YORUMLAR 5
  • mert mert 9 yıl önce Şikayet Et
    Metin Erenli sen kimsinki ?!. sana ne onun günahindan amelinden ?! ibrahim tatlises mesajinda namusdan bahsetmiyor. zalimlerin zulmünü kinamakdami yasak günahkar olunca ?! bu nasil mantik böyle. iyi o zaman herkes sussunda zalimler ve katiller istedigini yapsin öylemi ?! sen susda herkes düsüncesini özgürce zalimlere karsi beyan etzsin. sizin isiniz gücünüz zalimlere karsi gelenleri susturmakmi ?? senden simdiye kadar bir yorum görmemistim bu konuda. nasil olduda itrailin zalimligine karsi simdiye sessiz kaldinda ibonun mesajina aliniyorsun ?! gocundunmu yoksa ?! sen kimsin ?!
    Cevapla
  • mehmet akif 9 yıl önce Şikayet Et
    SEĞERLİ SANATÇILARIMIZ YILDIZ TİLBE ve İBRAHİM TATLISES E MİNNETTARIZ .... HA Dİ TÜM SANAT CAMİASI İSRAİLİ YERDEN YERE VURSUN .... SANAT CAMİASININ TEPKİLERİ DAHA ÇABUK SES GETİRECEKTİR İNANIN ... sesini severek dinlediğimiz SEVGİLİ SANATÇIMIZ LİNET BACIMIZI DA bu SESE KULAK VERMESİ İÇİN DAVET EDİYORUZ ... MAZLUMLARIN YANINDA OLALIM ...
    Cevapla
  • atillaemir 9 yıl önce Şikayet Et
    güzel. böyle sanatçılarımızdan PKK içinde aynı konuşmaları bekliyoruz.
    Cevapla
  • Metin ERENLİ 9 yıl önce Şikayet Et
    Namus timsali. Bu namus timsali zat, İbrahim bey uzun zamandır gündemde yok sanırım canı sıkılmış. bir şekilde gündeme gelecek. yoksa nefes alamazlar böyleleri. Bütün hayatını namus uğruna harcadı ya, Asenalara, Deryalara, Perihanlara, Özlemlere ve daha sayamadığım nice kahramanlara namus bekçiliği yaptı hep. Bu ülke seni namus bekçiliği ile hatırlayacak hep. Git işine ya.. sen kim filistin kim be. senin bu tür dertlerin olmamalı bu dünyada. Git başka bir şekilde gündeme gel. Bu tür şeyler sana yakışmıyor.
    Cevapla
  • osman akkaya 9 yıl önce Şikayet Et
    ÖRNEK OLSUN TÜM ÜNLÜLERE. ses getirmesi için etkili olması için katliamı durdurabilecek güce ulaşabilmesi için daha çok ünlümüzden bekliyoruz. korkmayın onlar size bişey yapamaz. iki sanatçımızı da onurlu davranışlarından dolayı tebrik ediyorum.
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Katar'dan Türkiye açıklaması: Onurlu duruşu takdir ediyoruz
TÜİK son verileri paylaştı! Hangi ilin nüfusu ne kadar oldu...