Beren Saat ve Kenan Doğulu evleniyor

Ünlü şarkıcı Kenan Doğulu ve oyuncu Beren Saat sonunda nikah masasına oturuyor. Ünlü çift, bayramın ikinci günü evleniyor.

Beren Saat ve Kenan Doğulu evleniyor
Beren Saat ve Kenan Doğulu evleniyor
GİRİŞ 21.07.2014 11:02 GÜNCELLEME 21.07.2014 11:02

Bülent Cankurt bugünkü yazısında yazdı: Daha önce iki kez düğün tarihini erteleyen çift, nazar değebilir korkusundan mıdır bilemem ama izdivaçlarının tam tarihini en yakınlarından bile resmen devlet sırrı gibi sakladı! Hatta, bu mutlu günlerinde yanlarında görmek isteyip Los Angeles'a davet ettikleri dostlarından bile! 

23 TEMMUZ'DA GİTMEYE BAŞLIYORLAR 

Kenan ile Beren, düğünlerine davet ettikleri dostlarına sadece, '25-30 Temmuz tarihleri arasında Los Angeles'ta olun' demişti, o kadar...
Düğün hazırlıklarıyla ilgilenmek için 6 Temmuz'da aileleriyle birlikte Los Angeles'a uçan Kenan ile Beren'in, devlet sırrı gibi sakladığı düğün tarihlerini de yine benden öğrenin.
Sahilde, tam anlamıyla bir yaz düğünüyle vuslata erecek olan çift, Şeker Bayramı'nın ikinci günü olan 29 Temmuz'da nikah masasına oturacak.
Bu arada Kenan'ın söylediği tarihe göre bilet alıp 23 Temmuz itibariyle Los Angeles'a gitmeye başlayacaklar arasında; Ralf-Sanem Tezman, Mehmet-Melisa Mutlu ve Abdullah-Selin Burnaz'ın da olduğunu öğrendim.
Bakalım başka kimler, ünlü çiftin bu en özel anlarına şahitlik edecek... 

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Murat Kurum'dan BAYKAR'a sürpriz ziyaret: Bugün yeni çok şey öğrendim...
İstanbul'a yeni tünel: Süre 30 dakika kısalacak, açılış tarihi belli oldu!