Cenazede Çolpan İlhan'a hakkını helal etmedi

Tiyatro ve sinema sanatçısı Çolpan İlhan'ın cenaze namazında helallik krizi yaşandı.

GİRİŞ 27.07.2014 15:25 GÜNCELLEME 27.07.2014 15:25
Bu Habere 8 Yorum Yapılmış

Kalp krizi sonucu önceki gün vefat eden tiyatro ve sinema sanatçısı Çolpan İlhan'ın cenaze namazında helallik alındığı esnada bir kişi, "Ben hakkımı helal etmiyorum" dedi.

Bunun üzerine imam ve namaza katılanlar tepki göstererek hakkını helal etmesini istedi. Çolpan İlhan'ın modaevinde çalıştığı iddia edilen kişinin yevmiyesini alamadığını öne sürdüğü ve bu yüzden hakkını helal etmek istemediği öğrenildi.

YORUMLAR 8
  • hasanzafergülten 9 yıl önce Şikayet Et
    İBRETLİK BİR OLAY. gün gelir,herkes yaptığının hesabını verir,Çolpan İlhan da sağlığında bu adamın hakkını yemiş sanırım,ve adamda hakkını helal etmiyor,daha bu başlangıc,ahret günü boynuzsuz koçun hakkı,boynuzlu koçtan sorulduğu vakit adam Çolpan İlhan ın yakasına yapışacak sanırım. yapılması gereken ,Çolpan İlhan ın yakınlarının olayı araştırıp,sahiden bir hak yeme durumu olmuşssa ,adama hakkını verip,Çolpan İlhan adına helallik dilemeleridir.
    Cevapla
  • mustafa hoca 9 yıl önce Şikayet Et
    SÜNNETSİZ İSLAM OLMAZ.... arkadaşlar imamlara neden kızıyorsunuz.bu bir arz talep meselesi.daha da önemlisi kültür meselesi.bize dinimizi sünnete uygun olarak yaşamayı unutturdular.dini hayatımız bidatlarla dolu.her sünnetin yerini bir bidat almış durumda.diyanetin bazı detayları tekrar gözden geçirmesi lazım.yoksa cenaze namazı da olmasa inanın sosyete törenlerinin kafirlerinkinden bir farkı kalmayacak.
    Cevapla
  • Kahraman Maraşlı 9 yıl önce Şikayet Et
    the imam. bizdekiler imam değil diyanetin namaz kıldırma memurları. içlerinde çok azı mesleğini hakkıyla icra ediyor. kredi kartı kullanan, krediyle umreye gidenler bile olduktan sonra bu tür şeylere şaşırmamak lazım
    Cevapla
  • fatih pınar 9 yıl önce Şikayet Et
    kul hakkı. paralı din memurlarından benimde midem bulanıyor, ulan helal etmeme hakkımız yoksa ne diye soruyorsun ahlaksız herif?sordun soruyu aldın cevabı ,gereğini yapamayacaksan ne soruyorsun? desene cenaze sahibine gerekeni yapın helallik alın yoksa cenaze namazı kılınmaz diye? yemiyor değilmi? allahtan çok servet sahibi ailelerden korkarsınız değilmi?
    Cevapla
  • Rasih Yanak 9 yıl önce Şikayet Et
    Bu imamlar .... Adam hakkımı helal etmiyorum diyor genç imam tribünlere oynayıp taşkınlık yapma diyor, Allah cezanı versin senin gibi imamın, kalabalıktan korkup adama "neden ?" diye sorup uydurduğun tirüel olan gömülmeden önce helalliklerin alınmasını bile beceremiyorsun. Bunun gibi yamuk imam sürüsü firavunu görünce dik duruş şergileyen Musa gibi olabilir mi ? Veyahut İbrahim peygamber gibi ? Dini sözde temsil eden paralı görevlilerden iğreniyorum.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
İsrailli gazete Erdoğan fotoğrafıyla yayınladı: Türk planı
Hakan Fidan ilk kez detaylı anlattı! 7 Şubat MİT krizi neden yaşandı?