Usta komedyen Yalçın Otağı'dan iyi haber

Muğla'nın Marmaris İlçesi'nde bir hastanede tedavi gören usta komedyen 78 yaşındaki Yalçın Otağı'dan iyi haber geldi.

Usta komedyen Yalçın Otağı'dan iyi haber
Usta komedyen Yalçın Otağı'dan iyi haber
GİRİŞ 28.07.2014 16:03 GÜNCELLEME 28.07.2014 16:05

Muğla'nın Marmaris İlçesi'ndeki özel bir hastanede karaciğer kanseri nedeniyle tedavi gören usta komedyen 78 yaşındaki Yalçın Otağı, bu sabah 8 gündür tutulduğu yoğun bakım ünitesinden çıkartıldı.

Datça İlçesi, Aktur Sitesi'ndeki yazlığında bir ay önce fenalaşan 'Ateşböceği Yalçın' olarak tanınan komedyen Yalçın Otağı'ya Marmaris Özel Yücelen Hastanesi'nde karaciğer kanseri teşhisi konulup, tedavisine başlandı. 13 günlük tedavisinin ardından evine gönderilen Otağı, durumunun ağırlaşması üzerine 8 gün önce yine aynı hastanenin yoğun bakım ünitesine yatırıldı.

40 yıllık hayat arkadaşı Lale Belkıs'ın başından ayrılmadığı usta komedyen, bu sabah durumun iyiye gitmesi üzerine yoğun bakım ünitesinden çıkartıldı. Usta komedyenin sağlık durumu hakkında bilgi veren Özel Yücelen Hastanesi Başhekimi Dahiliye Uzmanı Dr. Tolga Çakmak, "Hastamız karaciğer kanserinin son evresinde bulunuyor. Bu klinik olarak yoğun bir süreç.

Hastamız hastanemize geldiğinde bilinci bulanıktı. Hastalığa bağlı vücunun iyon dengesi de dengesizdi. Bu nedenle kendisini yoğun bakımda müşahade altına aldık. Tedavi sürecinde yine hastalığa bağlı olarak karın bölgesinde biriken asit ve diğer sıvılar tahliye edildi. Şu an için durumu daha stabil durumda bu nedenle bu sabah itibariyle yoğun bakımdan çıkartıldı. Kendisinin durumunu stabil olarak tutarak rahatlatıp taburcu etmek için elimizden geleni yapıyoruz" dedi.

Lale Belkıs da üç hafta içinde eşini iki kez hastaneye yatırdıklarını belirtip, "Datça'daki yazlığımızda tatildeydik. Durumu ağırlaşınca ilk olarak 3 hafta önce yine Yücelen Hastanesi'ne geldik. Burada bizimle çok ilgilendiler. Yalçın'ın durumunu en kısa sürede normale getirerek bizi taburcu ettiler.

Ancak kullandığı ilaçlar nedeniye bilinci bulandı. Hatta hastaneye gelmeden hemen önceki gece Ateşböceği Ercan ile yaptıkları gösterileri anlatmaya başlamıştı. Yaklaşık bir haftadır tedavi görüyor. Düne göre çok daha iyi durumda. Hatta gelen hemşirelerle sohbet etmeye bile başladı" dedi.

KAYNAK: DHA
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Türk savunma sanayiinin ihracat başarısı Çin'in gündeminde
Seçime 3 gün kala CHP'de kaos! Kılıçdaroğlu ve İmamoğlu kavgası