Penelope Cruz'a Erdoğan sorusu

İsrail’in ABD’deki en ünlü din adamı olarak bilinen yazar ve Haham Shmuley Boteach, Penelope Cruz ve Javier Bardem’e Erdoğan'ı sordu.

Penelope Cruz'a Erdoğan sorusu
Penelope Cruz'a Erdoğan sorusu
GİRİŞ 01.08.2014 09:00 GÜNCELLEME 01.08.2014 09:02
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

Haham Shmuley Boteach, İsrail gazetesi Jerusalem Post için yazdığı makalesinde, ‘Gazze’deki katliamın son bulması çağrısı’ yapan İspanyol çift Penelope Cruz ve Javier Bardem’i eleştirdi.

ERDOĞAN'LA İLGİLİ TAVIRLARINI SORDU

AB’ye İsrail’in saldırılarını durdurması için mektup yazan çift için başlığında ‘anti-semitistler’ ifadesi kullanan Boteach, çifte, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’la ilgili tavırlarını da sordu.

“Bardem ve Cruz, soykırım hakkında ne bilir ki” cümlesiyle başlayan yazı, “Görünen o ki, soykırımdan İsrail’in Filistinliler ve Hamas’a karşı bir soykırım yürüttüğünü bilecek kadar anlıyorlar. Ancak, kamu açıklamalarını görünce, konuyla ilgili ne derece bilgili olduklarını merak ettim.

YORUMLAR 2
  • Hamza DURMAZ 9 yıl önce Şikayet Et
    yorumcu kardeşimin dikkatine.... herkesi öldürme isteği antisemitizmi çağrıştırır, ve buda islami inançla bağdaşmaz. sadece inancı yahudilik diye milyonlarca şiddet karşıtı, çocuk, yaşlı, kadın, erkek musevi vardır. suçlu ve masumları aynı kefeye koymak bize yakışmaz. yoksa hitlerden veya din adına kafa kesen cahillerden ne farkımız kalır ki.
    Cevapla
  • BÜNYAMİN EROL 9 yıl önce Şikayet Et
    haham bozuntusu. hepinizi israile bekliyoruz. sizin için hazırlanan ilahi sonu yaşayacaksınız. her taş, her ağaç dile gelecek. bizde gelip hepinizi geberteceğiz. filistinin öcünü alacağız. Sultan Abdulhamit Han 'ın da öcünü alacağız.
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Türk savunma sanayiinin ihracat başarısı Çin'in gündeminde
Kötü haberi duyurdular: Fenerbahçe o ligde oynayamaz! İşte sebebi