Nihat Doğan: Göğebakan enteresan bir insandı

Ünlü türkücü Nihat Doğan, “Dünya zevkine dair hiçbir arzusu olmayan enteresan bir insandı. Böyle geldi böyle gitti” dedi.

Nihat Doğan: Göğebakan enteresan bir insandı
Nihat Doğan: Göğebakan enteresan bir insandı
GİRİŞ 01.08.2014 16:44 GÜNCELLEME 01.08.2014 16:44
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

Tedavi gördüğü hastanede dün sabah saatlerinde yaşamını yitiren ünlü sanatçı Murat Göğebakan, İstanbul’da düzenlenen cenaze töreninin ardından son yolculuğuna uğurlanmak üzere memleketi Adana’ya gönderildi. Fatih Camii’nde yapılan tören sanat, iş ve siyaset alanından çok sayıda tanınmış ismi bir araya getirdi. Cenaze törenine Murat Göğebakan’ın annesi Hatice Göğebakan, babası Hasan Göğebakan, oğlu Bülent Göğebakan, erkek kardeşi Ferhat Göğebakan ile diğer aile yakınları hazır bulundu. Cuma namazının ardından düzenlenen törene Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız, Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç, Kültür ve Turizm Bakanı Ömer Çelik, Çevre ve Şehircilik Bakanı İdris Güllüce, AB Bakanı ve Başmüzakereci Mevlüt Çavuşoğlu, eski bakanlardan AK Parti Milletvekilleri Egemen Bağış, Binali Yıldırım, TBMM Anayasa Komisyonu Başkanı Burhan Kuzu, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Numan Kurtulmuş, İstanbul Valisi Hüseyin Avni Mutlu, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş, Fatih Belediye Başkanı Mustafa Demir, sanat camiasından Cengiz Kurtoğlu, Nihat Doğan, Ahmet Koç, Feridun Özdemir ve Uğur Arslan’ın yanı sıra çok sayıda tanınmış isim katıldı.

Burada kılınan cenaze namazının ardından son kez helallik alındı. Göğebakan’ın tabutu hep birlikte omuzlanarak cenaze aracına konuldu. Törene katılan ünlü türkücü Nihat Doğan, “Ülkemizin başı sağ olsun, hepimizin başı sağ olsun. Bir ülke insanı, sevgi insanını kaybettik. Bir ağabeyimizi kaybettik. 1997’den beri çok sevdiğim beraber olduğum can dostlarımdan bir tanesiydi. Başımız sağ olsun. Sadece temennim şu; dünya hayatında görmediği huzuru, tadı inşallah Rabbim kendi yanında gösterecek. Dünya zevkine dair zerre miskal kadar bir şeyi yoktu. Dünya zevkine dair hiçbir arzusu isteği olmayan enteresan bir insandı. Böyle geldi böyle gitti” dedi.

"VEFATINDAN 3 SAAT ÖNCE GÖRÜŞTÜM"

Göğebakan ile en son ne zaman görüştünüz sorusu üzerine Doğan, “Vefat etmeden 3 saat önce görüştüm. Maşallah melek gibiydi, tertemizdi. En son ben gördüm, konuşamadı, makineye bağlıydı zaten kendisi. Allah mekanını cennet eylesin” diye konuştu.

Törenin ardından soruları yanıtlayan Fatih Belediye Başkanı Mustafa Demir ise “Başımız sağ olsun. Millete mal olmuş bir şahsiyetti. Hepimizin üzüntüsü oldu. Ümit ediyorum milletin gönlünde kalacaktır” diye konuştu.

KAYNAK: İHA
YORUMLAR 2
  • ahmet basar 9 yıl önce Şikayet Et
    işitmedim !..... Murat GÖGEBAKAN gayet doğal bir insandır. Ama ENTERESANLIK sende. daha ne harbi ne dipcik olduğunu anlayamadık. sırf reklam olma uğruna yapmadığın dolamaç kalmadı. Yani dinime kürüf edn müslüman olsa misali
    Cevapla
  • kadir aydoğan 9 yıl önce Şikayet Et
    şimdi reklamlar . şimdi reklamlar nihat doğan bir cenazede de çıkıp kendini reklam yaptın senden başka kişi kalmadı mı yorum yapıyorsun ayıp her sanatçı cenazesinde çıkıyorsun
    Cevapla
DİĞER HABERLER
YRP Genel Başkan Danışmanı Mollaismailoğlu'ndan Cumhur İttifakı çağrısı!
Emeklilere promosyon ödemesinde yeni gelişme! Anlaşma imzalandı! SGK 19 bankayı duyurdu