Ersin Korkut'tan güldüren savunma

Ünlülerin uyuşturucu davasında ifade veren oyuncu Ersin Korkut duruşma salonundakileri güldürdü.

 Ersin Korkut'tan güldüren savunma
Ersin Korkut'tan güldüren savunma
GİRİŞ 21.08.2014 15:09 GÜNCELLEME 21.08.2014 15:40
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

Korkut, tapelerde geçen ‘kılaragis’ kelimesinin anlamının sorulması üzerine "Türkçe'yi sonradan öğrendiğim için kendimi ifade edemiyorum. Kelimeleri bazen yanlış söylüyorum. O yüzden 'sigaralık'ı tersten söylüyorum" dedi.

Kenan İmirzalıoğlu, Murat Yıldırım, Sarp Apak, Engin Günaydın, Hakan Yılmaz, Ersin Korkut, Koray Candemir, Rıza Kocaoğlu gibi ünlü isimlerin de bulunduğu 53 şüpheli hakkında "uyuşturucu ticareti yapmak, uyuşturucu madde kullanmak veya bulundurmak" suçundan açılan davanın görülmesine İstanbul 19. Ağır Ceza Mahkemesi’nde devam edildi.

“KLARAGİS DİYORUM ÇÜNKÜ TÜRKÇE’Yİ SONRADAN ÖĞRENDİM’’
Ünlü oyuncu Ersin Korkut savunmasında mahkeme başkanının, tapelerde geçen ‘klaragis’ kelimesinin ne amaçla kullanıldığını sorması üzerine Korkut "Türkçe'yi sonradan öğrendiğim için kendimi ifade edemiyorum. Kelimeleri bazen yanlış söylüyorum. O yüzden 'sigaralık'ı tersten söylüyorum" dedi. Bunun üzerine mahkeme başkanının Korkut’a "Türkçe'yi tersten mi öğrendin?" demesi salonda gülüşmelere neden oldu. Korkut, klaragis kelimesiyle uyuşturucuyu değil sarma tütünü kastettiğini iddia etti.

"TERSTEN KONUŞMA KENDİ JARGONUMUZ’’
Ünlü oyuncu Şahin Irmak ise savunmasında bağımlı olmadığını birkaç defaya mahsus uyuşturucu madde kullandığını söyledi. “Klaragis’’ sözünün Irmak’a da sorulması üzerine, “Arkadaş grubumuzda birçok şeyi çok anlamsızca da olsa tersten konuşuyoruz. Şaka amaçlı kendi jargonumuz gibi bir şey. Biz mikrofonu da tersten söylüyoruz” ifadelerini kullandı.

İMİRZALIOĞLU VE YILDIRIM RAPOR SUNDU

Oyuncular Kenan İmirzalıoğlu ve Murat Yıldırım ise yine duruşmaya gelmeyerek sağlık raporu sundu. İmirzalıoğlu’nun belindeki sinir sıkışması nedeniyle ağrı olduğu ve bu nedenle duruşmaya gelmediği öğrenildi. 

YORUMLAR 2
  • mevhibe inal 9 yıl önce Şikayet Et
    Eskiden... İnsanlar utanırdı!
    Cevapla
  • abece otuzdört 9 yıl önce Şikayet Et
    şakacı ersin şakacı hakime karşı. ciddi bir mesele umarım adalet tecelli eder kim suçluysa cezasını bulur zor bir sınav Allah bu illete kimseyi yaklaştırmasın, kullananları da kurtarsın
    Cevapla
DİĞER HABERLER
MİT'ten nokta operasyon: Rojda Bilen etkisiz hale getirildi
Ve ASELSAN onu da bitirdi! Oyun değiştirecek müthiş sistem...