Manisa'da Hande Yener rüzgarı

Manisa’da 30 Ağustos Zafer Bayramı kutlamaları kapsamında sahne alan ünlü şarkıcı Hande Yener, Manisalılara unutulmaz bir gece yaşattı.

Manisa'da Hande Yener rüzgarı
Manisa'da Hande Yener rüzgarı
GİRİŞ 31.08.2014 00:22 GÜNCELLEME 31.08.2014 00:22

Cumhuriyet Meydanı’nda gerçekleştirilen konser öncesi Manisa Büyükşehir Belediyesi organizasyonunda yüzlerce vatandaşın katılımıyla fener alayı düzenlendi. Sultan Camii önünden başlayan fener alayı konser alanında son buldu. Fener alayının ardından Türk Pop Müziği’nin ünlü sesi Hande Yener, Manisalılarla buluştu.

Konseri Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, Büyükşehir Belediye personeli ile birlikte yaklaşık 5 bin kişi izledi. Eski ve yeni şarkılarını seslendiren ünlü şarkıcı, Manisalılara unutulmaz bir gece yaşattı. Konseri izleyen vatandaşlar da Yener’in şarkılarına hep bir ağızdan eşlik etti.

Gecenin ilerleyen saatlerine kadar devam eden konsere, ünlü sanatçının dansçıları sahne şovlarıyla renk kattı. Konsere Hande Yener’in Berksan ile düeti damga vurdu. Konserin sonunda sahneye çıkan Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, şarkıcıya mesir macunu sepeti ve çiçek takdim etti.

KAYNAK: İHA
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Murat Kurum: İstanbul artık yeni dönem için gün saymaktadır
İstanbul için deprem uyarısı! En riskli 5 ilçe...