Kadir İnanır'dan yalanlama: Aslanlar gibiyim

Hakkari'de bulunan ünlü sanatçı Kadir İnanır, sağlığı ile ilgili çıkan haberleri yalanladı.

Kadir İnanır'dan yalanlama: Aslanlar gibiyim
Kadir İnanır'dan yalanlama: Aslanlar gibiyim
GİRİŞ 02.09.2014 16:50 GÜNCELLEME 02.09.2014 16:56
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

Akşam saatlerinde Merzan Mahallesi Nevruz alanında düzenlenen konsere katılan ve halkın arasına karışan Kadir İnanır'ın tansiyonunun yükseldiği ve hastaneye kaldırıldığı haberinin asılsız olduğu ortaya çıktı.

KADİR İNANIR AÇIKLAMA YAPTI

Hakkari ve Beşiktaş Belediyesi kafilesi ile birlikte şehirden 7 kilometre uzaklıkta bulunan Depin dinlenme tesislerinde öğle yemeğinde bulunan Kadir İnanır, hakkında çıkan haberler hakkında basın mensuplarına açıklamada bulundu.

"ASLANLAR GİBİYİM"

İnanır, "Gördüğünüz gibi sağlığım yerinde aslanlar gibiyim. İki gündür burada spor yapamıyorum onun derdindeyim. Bunun gibi güzel toplantılarda olmaya devam edeceğim. Türkiye'nin her tarafında güzel şeylerle karşılaşacağız.

Hakkari'deki konser alanında rahatsız oldum diye ayrılmadım oradaki sanatçı arkadaşlarımın daha iyi performans sergilesinler diye ayrıldım. Ben çok saygılı ve duyarlı biriyim. O duyarlılığı sergiledim" dedi.

SANATÇILARIN DİKKATİ DAĞILMASIN DİYE ÇIKTIM

İnanır konser alanında kendisine gösterilen yoğun ilgiden dolayı sanatçı arkadaşlarının performansının bozulmaması için alandan ayrıldığını söyledi. İnanır, "Bana karşı çok yoğun bir ilgi vardı. Dikkatleri üzerime çekiyordum sahnede iken, arkadaşlarımın dikkati bozuluyordu. Ben de burada beni kısa yoldan çıkartın dedim.

Beni oradan götüren görevliler yolun açılması için hastadır deyip beni oradan çıkarttılar. O yakışıklı gazeteci arkadaşımız da bu haberi böyle uydurmuş. Kendisi de haber gibi aramızda uçup gitmiş" dedi. İnanır ayrıca esprili bir şekilde "o yakışıklı gazeteci aramızda ise sakın kendisini tanıtmasın" dedi.

KAYNAK: AA
YORUMLAR 2
  • kemal vural 9 yıl önce Şikayet Et
    aslanlar gibi.... türk sinemasında gözleriyle rol yapan tek adam.....
    Cevapla
  • Keçi KEÇİ 9 yıl önce Şikayet Et
    İNANMAM. Hele bir ''hadi üleennnn' narası çeksin de ben de onun gibi 'inanır' olablirim,o da belkii! Bekliyorum.
    Cevapla
DİĞER HABERLER
MÜSİAD Başkanı Asmalı'dan İsrail iddialarına sert tepki: 'Manipülasyon yapılıyor'
Diyarbakır'da yarım kalan yolda elektrik direklerinin görüntüsü şaşırttı