Tatlıses iddialara sert çıktı: Ben de para bitmez

Son günlerde hakkında çıkan 'parası azalıyor, otellerini satıyor' iddialarına cevap veren ünlü türkücü İbrahim Tatlıses ateş püskürdü.

Tatlıses iddialara sert çıktı: Ben de para bitmez
Tatlıses iddialara sert çıktı: Ben de para bitmez
GİRİŞ 15.09.2014 17:08 GÜNCELLEME 15.09.2014 17:08
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

Kısa bir süre sonra ABD'de beyin ameliyatı geçirecek olan ünlü sanatçı İbrahim Tatlıses, maddi sıkıntı çektiği yönünde çıkan haberlere çok kızdı.

"MADDİ SIKINTIM YOK"

Paranın ve imanın kimde olduğunu sadece Allah’ın bileceğini belirten Tatlıses, şu açıklamayı yaptı: "Maddi hiç bir sıkıntım yok! Nereden uyduruyorsunuz bunları, anlamış değilim! Doktorumdan haber beklemiyormuşum... Öyle bir durum da yok! Canım ne zaman isterse o zaman giderim anlaşıldı mı! Otellerimi satacakmışım falan filan, bunlardan size ne. Birgün gelip kapınızı mı çalıp, sizlerden maddi bir istekte mi bulundum. Tövbeler töbesi maddi sıkıntı yaşıyormuşum, bunlar haber değil, arkadaşlar... Otellerimi satarım, satmam bu benim tercihim.!"

"BENDE PARA BİTMEZ SADECE AZALIR"

"Ayrıca bende para bitmez, sadece azalır. Bu halimle bile ne yardımlar yaptığımı biliyor musunuz, nereden bileceksiniz? Çünkü ben anlatmam.! Paranın ve imanın kimde olduğunu ancak ALLAH bilir.! Bende para da var iman da."

"YENİ UÇAK ALDIM"

"Bence başka haberler yapın. Sizlere tüyo vereyim: Seyrantepe'ye 5 yıldızlı otel yapıyorum. Kısmetse yeni bir uçak siparişi verdim, gelecek kısmetse... Bak her şeye 'kısmetse' diyorum, olur ya bir aksilik olur, sizlere yalancı çıkmayayım diye.."

YORUMLAR 2
  • hasanzafergülten 9 yıl önce Şikayet Et
    DOĞRU . Sabahki yorumumda yazmıştım zaten, nerdeyse her türlü işe... turizm söktörü,plak ve kaset işi,ulaşım işi,inşaat işi,lokantatıcılık ve gıda üretimi,tv kanalları gibi her paralı işte geliri olan birine bir iki otel satmak koymaz. öyleki şimdi şu halinde bile hayatını anlatan bir kitap yazsa,bir kaç reklam işi alsa milyonlar kazanır.
    Cevapla
  • Keçi KEÇİ 9 yıl önce Şikayet Et
    BAK İBO'CAN.... İnsan 'ayağında kundura' olarak taşıdığı o deri-bez parçasını bile kendisinde mülk olarak görmeye;yoksa ... Anladı inş.?
    Cevapla
DİĞER HABERLER
CHP'li aday Mesut Özarslan okul arkadaşı Murat Kurum'u anlattı!
Uzmanından bomba iddia! Türkiye petrol üretiminde Orta Doğu ülkelerine ortak olacak