Jackie Chan'in oğlu esrardan tutuklandı

Dünyaca ünlü oyuncu ve yönetmen Jackie Chan’ın oğlu, esrar bulundurmaktan resmen tutuklandı.

Jackie Chan'in oğlu esrardan tutuklandı
Jackie Chan'in oğlu esrardan tutuklandı
GİRİŞ 17.09.2014 16:20 GÜNCELLEME 17.09.2014 16:20
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Çin’in devlet televizyonu CCTV’nin haberine göre, Çinli makamlar, Jaycee Chan’ın(32) tutuklanmasına bugün onay verdi ve polisin olayla ilgili araştırması sürecek. Haberlerde, Jaycee’nin suçlu bulunması halinde 3 yıldan fazla hapis cezası alacağı kaydedildi.

EVİNDE BAŞKALARININ KULLANMASINA DA İZİN VERDİ

Pekin polisi, geçen ay Jaycee Chan’ın evinde 100 gramdan fazla uyuşturucu bulduğunu ve yapılan testlerin pozitif çıktığını duyurmuştu.
Aynı zamanda şarkıcı da olan Jackie Chan’ın oğlunun, başkalarına da kendi evinde uyuşturucu kullanmasına izin verdiği ifade edildi. Polis, Jaycee’nin, arkadaşı Tayvanlı film yıldızı Kai Ko (23) ile birlikte gözaltına alındığını bildirmişti.

JACKİE CHAN'DEN YORUM GELMEDİ

Beş yıl önce Çin polisinin ‘’Narkotik Kontrol Elçisi’’ olan Jackie Chan’den oğluyla ilgili bugünkü gelişmeye yönelik henüz bir yorum gelmedi.

Jaycee Chan, Los Angeles’da doğdu ve üniversiteyi terk etmeden önce ABD’de okudu. Babasının yüzüncü filmiyle ünlenen Jaycee, Nisan 2011 yılında babası tarafından eleştirildi. Baba Chan, bu tarihte tüm servetini yardım kuruluşuna bağışlayacağını ve oğlunun kendi yolunu çizip, hayatına böyle devam etmesi gerektiğini söylemişti. Chan, oğlu için, ‘’Yetenekli ise, kendi parasını kazanabilir. Değilse, o zaman paramı israf edecektir." demişti.

YORUMLAR 1
  • hasanzafergülten 9 yıl önce Şikayet Et
    GENÇLERE İBRET OLSUN. Birçok genç Jakhie Chan a benzemek,onun gibi olmak için can atıyordu,işte görsünler örnek aldıkları ünlüyü,kendi oğluna bile hayrı olamamış bir zavalı...
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Onlar işaret edildi! Erdoğan-Biden zirvesini engellemeye çalışıyorlar
Etiketlerde bir devrin sonu, Erdoğan duyurmuştu! Artık fiyatları onlar belirleyecek