Hayranları şokta! Hastalığını açıkladı

Ünlü yıldızın hiç çıkarmadığı güneş gözlüğünün nedeni tarz değil glokom hastalığıymış.

Hayranları şokta! Hastalığını açıkladı
Hayranları şokta! Hastalığını açıkladı
GİRİŞ 18.10.2014 07:51 GÜNCELLEME 18.10.2014 11:12
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

İrlandalı rock grubu U2'nin solisti Bono, 20 yıldır  glokom hastası olduğunu, bu nedenle sürekli güneş gözlüğü taktığını söyledi.
 
Bono, BBC'de yayımlanan "Graham Norton Show"da yaptığı açıklamada,  neredeyse hiç çıkarmadığı güneş gözlüğünü "imaj" için değil, 20 yıldır çektiği  glokom hastalığı nedeniyle taktığını itiraf etti.
 
Ünlü şarkıcı hastalığıyla ilgili tedavi gördüğünü, itirafından sonra  insanların kendisine acıyarak bakabileceğini belirtti.

Göz içi sıvısının iyi boşalmaması yüzünden göz tansiyonunun yükselmesi  olan glokomun, gözleri ışığa karşı duyarlı hale getirebileceği biliniyor.
 

YORUMLAR 1
  • hursit dilaver 9 yıl önce Şikayet Et
    kötu bir haber yahu... çok uzulduk,geçmiş olsun. yapabileceğimiz bir şey var mı.. ulkemizde konser falan verdirelim.para yoksa fak fuk fona başvuralım.olmadı suriye fonundan yardım alalım.devletimiz hamiyetperverdir. allah devlete millete zeval vermesin. iki el bir baş için, adı geçenin yanıdayız.PKK-PYDyi hastaneye kabul eden ulkem, onu mu almayacak.moralmanını bozmasın.çarşı, karsi da olsa,biz yanındayız.hadi bakalım bu da cumartesi vaazımız olsun
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Emekli maaşlarına düzenleme geliyor! Zam oranı için ilk tahmin geldi
HDP’li Altan Tan’dan bomba itiraf! Demirtaş ve Zana'ya ayar: Eşini aday yapan...