Ünlü oyuncu 10 ay hapis cezası aldı

Nehir Erdoğan, ‘kullanmak için uyuşturucu ve uyarıcı madde kabul etmek veya bulundurmak’ suçundan 10 ay hapis cezasına çarptırıldı.

Ünlü oyuncu 10 ay hapis cezası aldı
Ünlü oyuncu 10 ay hapis cezası aldı
GİRİŞ 22.10.2014 07:40 GÜNCELLEME 22.10.2014 13:59
Bu Habere 3 Yorum Yapılmış

İstanbul Asliye Ceza Mahkemesi’nde görülen duruşmaya 2 yıla kadar hapsi istenen oyuncu Nehir Erdoğan da katıldı. Mahkemede ilk kez ifade veren Erdoğan, Türkiye sınırlarında hiç uyuşturucu kullanmadığını belirterek, “Amsterdam’da bir kere denedim. Türkiye’de kullanmadım. Buna yönelik iddialar doğru değildir. Uyuşturucu kullanmıyorum. Beraatimi istiyorum” dedi. 

Duruşmanın görüldüğü İstanbul Asliye Ceza Mahkemesi, dosyayı karara bağlayarak Erdoğan’ı önce uyuşturucu kullanmak suçundan 1 yıl hapis cezasına çarptırdı. Ardından indirim uygulayarak 10 ay hapis cezasına çevirdi. Sonra da hükmün açıklanmasının geri bırakılmasına karar verdi.

Mahkeme ceza ile ilgili olarak hükmün açıklanmasının geri bırakılmasına karar verdi.

Erdoğan 5 yıl içerisinde suç işlemezse ceza verilmemiş sayılacak.

YORUMLAR 3
  • hursit dilaver 9 yıl önce Şikayet Et
    onlar artiz.. hepte 10 aydan fazla almazlar. niye..aman mapus damina girmesin artiscikler diye..orada yemekler midesini bozar, bizim ergenekoncuların bozulduğu gibi..onlar artiz çünkü.herşeyin kalitelisi olmalı. baksanıza resme 10 ay yemiş, umurunda değil..
    Cevapla
  • Mustafa 9 yıl önce Şikayet Et
    Utanma olmalı. İnsanda utanma arlanma kalmayınca, uyuşturucu dahil her bir haltı yer. Çok güzel bir iş yapmış gibi kameralara gülücükler saçıyor. Lafa gelince sanatçılar topluma örnek insanlardır deriniz. Allah sizin gibi örnekleri çocuklarımızdan uzak etsin.
    Cevapla
  • Temiz Bey 9 yıl önce Şikayet Et
    bence az !. en azından 2 semne olmalıydı !
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Ukraynalı bir kadın iki yaşındaki oğlunu 25 bin dolara satmaya çalışırken yakalandı
Dikkat! Yeni uygulamayla bu kişiler ehliyet alamayacak