Deniz Seki'yi 15 kapıcı polis yakalamış!

Şarkıcı Deniz Seki'nin yakalanmasıyla ilgili detaylar ortaya çıktı. 15 sivil polisin, fiziki takibi ile yürütülen operasyonun detayları:

Deniz Seki'yi 15 kapıcı polis yakalamış!
Deniz Seki'yi 15 kapıcı polis yakalamış!
GİRİŞ 18.11.2014 09:52 GÜNCELLEME 18.11.2014 11:49
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

Şarkıcı Deniz Seki'nin aylar süren firardan sonra yakalanmasının ardında filmleri aratmayan senaryo çıktı.

İstanbul Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü tarafından her yerde aranan ünlü şarkıcı Deniz Seki'nin cep telefonu kullanmaması polisin işini oldukça zorlaştırdı. Polis Deniz Seki'nin sevgilisi olan Faruk Salman'ı takibe aldı. Ancak Salman'ın da cep telefonu kullanmadığını belirledi. Bunun üzerine Faruk Salman fiziki olarak takibe alındı. 

PARA TRAFİĞİNDEN SİTE BELİRLENDİ

Faruk Salman'ı fiziki olarak takibe alan Narkotik Şube Müdürlüğü ekipleri, Salman'ın belirli aralıklarla ailesine uğrayarak para aldığını belirledi. Bu gelişme üzerine Salman fiziki olarak takibe alındı. Faruk Salman 20 gün önce Alkent 2000 sitesine girdi. Polis bunun üzerine Deniz Seki'nin de burada olabileceği ihtimalini değerlendirmeye aldı. Deniz Seki'nin bu sitede olup olmadığı var ise hangi sitede olduğu bilgisine ulaşamayan polis ekipleri, bu sefer ilginç bir yöntemi devreye soktu.

15 GÜNLÜK SIKI TAKİP

Deniz Seki'nin hangi evde kaldığını belirlemek için 15 sivil polis 20 gün boyunca Alkent 2000 sitesinde site hizmetlisi gibi çalıştı. Polislerin 15 günlük sıkı çalışmasının ardından, Deniz Seki'nin kaldığı ev belirlendi. Sivil polislerden biri Deniz Seki'yi fiziki olarak da gördü. Yaşanan bu gelişme üzerine operasyon için hemen harekete geçildi. Deniz Seki ve sevgilisi Faruk Salman gözaltına alındı.

“Uyuşturucu ticareti yapmak” suçundan 6 yıl 3 ay hapis cezası alan Seki'yi avukatı ve kardeşi cezaevinde ziyaret etti. Çıkışta konuşan şarkıcı Seki'nin kardeşi Serkan Seki, ''Ablamla görüşemedik. Görüş günü değil zaten'' dedi.

KAYNAK: YENİ ŞAFAK
YORUMLAR 2
  • temel candan 9 yıl önce Şikayet Et
    nişanlısı varsa enteresan bulunmama şansı yok da şeytanın dediği bana başka bu kadar saf olmaları gerek bu pozisyonda yakalanmış olmaları...bulunmaması saçma olurdu ama cesaretleri varki nişanlısı ile kontakt halinde olması enteresan
    Cevapla
  • engin öz 9 yıl önce Şikayet Et
    polisin bu başarısı kutlanır.. ama aynı başarıyı terörist ve diğer kaçakların yakalanmasındada bekliyoruz.
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Merak edilen 3 ilin daha anket sonuçları paylaşıldı! Rüzgar tersine döndü
Ajandan, Komedyene... İşte Dünya liderlerinin siyasetten önceki meslekleri!