İbrahim Tatlıses yeniden evleniyor

İbrahim Tatlıses, kızı Elif Ada’nın annesi Ayşegül Yıldız’la yeniden evlilik hazırlığı içinde.

İbrahim Tatlıses yeniden evleniyor
İbrahim Tatlıses yeniden evleniyor
GİRİŞ 06.12.2014 17:12 GÜNCELLEME 06.12.2014 22:51
Bu Habere 6 Yorum Yapılmış

Ünlü türkücünün 2015 yılının ilk aylarında bir kez daha eski eşiyle evleneceği iddia edildi. Uğradığı silahlı saldırı sonrası ağır yaralanan İbrahim Tatlıses, henüz tedavisi sürerken 27 Eylül 2011 tarihinde uzun yıllardır birliktelik yaşadığı Ayşegül Yıdız’la apar topar nikah masasına oturmuştu.              

Ancak Tatlıses, eşinin dünyaya bir kız çocuğu getirmesinden sonra, evliliğinin ikinci yılında Küçükçekmece Adliyesi’nde tek celsede boşanmıştı. Bir buçuk aydır Kuşadası’nda dinlenmeye çekilen İbrahim Tatlıses’in kızı Elif Ada’nın annesi Ayşegül Yıldız’la yeniden evlilik hazırlığı yaptığı iddia edildi.      

Sanatçının yakın çevresinden edinilen bilgiye göre Tatlıses, önce fizik tedavi için ABD’ye gidecek. Yılbaşından sonra yurda dönecek olan türkücü, Yıldız’la tekrar nikâh masasına oturacak.

          

         

 

KAYNAK: HABERTÜRK
YORUMLAR 6
  • davut 9 yıl önce Şikayet Et
    boşanmak çocuk oyuncağı değil.yeniden evlenseler dahi dinen nikahları geçersizdir ve ömür boyu zinakar olurlar.dinen, eşini boşayan erkeğin tekrar eşini nikah altına alabilmesi için;boşadığı kadının başka bir erkekle evlenmesi ve onunla cinsel münasebet yaşaması ve yeni kocasının onu hür iradesiyle boşaması(boşamak zorunda değil) 4 ay 10 gün iddet müddetini bekledikten sonra ancak eski kocasına varabilmesi mümkün olur.bunu her erkeğin midesinin kaldırmayacağı mutlaktır.yüce allah c.c.erkekler karılarını kolayca boşamasınlar,yuvalar kolay dağılmasın,bu işi yaparken neticelerini çok iyi düşünsünler diye böyle bir hüküm koymuştur.çünkü talak(boşanma) allah c.c.katında helallerin en sevimsizidir(hadis-i şerif).
    Cevapla
  • Ümmet 9 yıl önce Şikayet Et
    Davut kardeşim, verdiğin bilgide yanlışlık var. Bir koca, aynı eşi üç talakla boşarsa o zaman o kadın başkasıyla evlenip cinsel ilişkide bulunmalı ve kasıtlı olmaksızın ayrılması durumunda ancak o zaman eski eşine dönebilmesi mümkün olmaktadır. Yani üç talak kaydını unutmamak gerek.
    Cevapla
  • OSMANLI TOKATI 9 yıl önce Şikayet Et
    bundan adam olmaz bu saat en sonra evliligi cocuk oyuncagi haline getirdiler...zirt pirt evlen zirt pirt kosan
    Cevapla
  • ali 9 yıl önce Şikayet Et
    çokda umurumuzdaydı bu adamın yaptıkları
    Cevapla
  • ali 9 yıl önce Şikayet Et
    çokda umurumuzdaydı
    Cevapla
  • adada 9 yıl önce Şikayet Et
    Allah razı olsun günlerdir bu haberi bekliyordum şuan rahatım.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Erdoğan sinyali vermişti! Cezası 10 katına çıkıyor
İspanya, 4 ülke ile aynı anda Filistin devletini tanımayı planlıyor