Ahmet Özhan mest etti

Türk Sanat Müziği Sanatçısı Ahmet Özhan Sky Tower Hotel’in açılışında verdiği konserle dinleyicilerini coşturdu.

Ahmet Özhan mest etti
Ahmet Özhan mest etti
GİRİŞ 08.12.2014 08:56 GÜNCELLEME 08.12.2014 10:56

Düze Akçakoca'da inşaa edilen Sky Tower Hotel'in resmi açılışı çok sayıda davetlinin katılımıyla cumartesi günü gerçekleştirildi. Ünlü spor spikeri Ertem Şener’in sunuculuğunu üstlendiği açılış programına Düzce Valisi Ali İhsan Su, Düzce Belediye Başkanı Mehmet Keleş, AK Parti Düzce Milletvekilleri Fevai Arslan, İbrahim Korkmaz ve Osman Çakır, C7 Grup Yönetim Kurulu Başkanı Zekayi Aydeniz, Sultan 2. Abdülhamit’in torunu Abdülkerim Harun Osmanoğlu, Sultan 2. Abdülhamit’in torunlarından Orhan Osmanoğlu ve aileleri ile çok sayıda davetli katıldı.

Helal Turizm formatına uygun olarak hizmete açılan Sky Tower Hotel'in devr-i tatil konsepti ve mimarisi gelen misafirleri heyecanlandırdı. 

ŞEHZADE OSMANOĞLU: DEDELERİMİZİ HATIRLATIYOR

Osmanlı hanedanından Şehzade Abdülhamid Kayıhan Osmanoğlu, “Sky Tower Hotel’in girişinden mutfaktaki yemeklere kadar her noktası bize dedelerimizi hatırlatıyor” ifadelerini kullandı. Türkiye ve dünyadaki bütün Müslümanlara bu sıcak ortama gelmelerini tavsiyesinde bulunan Osmanoğlu, Devr-i Tatil uygulamasının hem Sky Tower Hotel için hem de Müslümanlar için hayırlı olması dileğinde bulundu.

TBMM İDARE AMİRİ USLU: HAYAL GÜCÜNÜN ÖTESİNDE BİR ESER

İnsanlar sadece güneşlenmek ya da denize girmek için tatil yapmıyor, toplumsal rolünüzü ve durumunuzu yeniden gözden geçirmek için dinlenmeye ihtiyacınız var bunu da helal turizmle birleştirdiğinizde olumlu sonuçlar almanız mümkün olacaktır diyen TBMM İdare Amiri ve Çorum Milletkili Salim Uslu, “İnsanlar bu ihtiyaçlarını Sky Tower Hotel gibi tesislerde geçirmeli. Benim ikinci gelişim Akçakoca şartlarında hayal gücünün ötesinde bir eser ortaya konmuş.” dedi.

3 YILLIK ÖDE, 6 YIL TATİL YAP

E7 Grup CEO’su Ersin Aydeniz yeni tatil konsepti hakkında yaptığı açıklamada, "Farklılıklarıyla Türk turizm sektöründe bir ilk olacak Devr-i Tatil konseptiyle, alternatif turizm konseptindeki muhafazakar tatile talebin artmasını sağlayacağız ve Türk turizminin değerini arttıracağız. Misafirlerimiz yılın istedikleri bölümünden seçecekleri 1 haftayı, 6 yıl boyunca 5 yıldızlı otel konforunda her şey dahil konseptiyle kullanabilecekler. Devr-i Tatil’in en önemli avantajı, 3 yıllık tatil fiyatı ödeyerek 6 yıl her şey dahil tatil satın almış oluyorlar. Bu sistemle çok uygun fiyata, isteyen herkes lüks tatil yapabilecek. Bir anlamda her şey dahil tatilin çok lüks ve çok pahalı algısına yeni bir yorum getirmiş oluyoruz" dedi.

AHMET ÖZHAN'DAN MUHTEŞEM KONSER

Türk sanat müziğinin en önemli seslerinden Ahmet Özhan açılış programı sonrası verdiği konserle davetlileri mest etti. Birbirinden güzel eserleri ardı sıra icra eden sanatçı Sky Tower Hotel'in mimarisi için "Etkilenmemek mümkün değil" derken hasta olmasına rağmen bu açılışa gelmeyi tercih ettiğini ifade etti.

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Murat Kurum: İstanbul artık yeni dönem için gün saymaktadır
Seçime günler kala 3 parti, AK Parti ve Murat Kurum'a desteğini açıkladı