Ertuğrul'dan ilginç itiraf! Meğer annesi...

'Diriliş: Ertuğrul' dizisinde Ertuğrul Gazi'yi canlandıran Engin Altan Düzyatan, rol alacağı dizileri annesine sorduğunu söyledi.

Ertuğrul'dan ilginç itiraf! Meğer annesi...
Ertuğrul'dan ilginç itiraf! Meğer annesi...
GİRİŞ 24.12.2014 09:26 GÜNCELLEME 24.12.2014 09:36
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

Yeni dizisinde Ertuğrul Gazi'yi canlandıran Engin Altan Düzyatan: Annem, dizilerin tutup tutmayacağını önceden bilir. Rol alacağım dizileri anneme sorarım

TRT1'de ekrana gelmeye başlayan 'Diriliş: Ertuğrul' ile 'Filinta' dizileri için, önceki akşam TRT'nin Taksim'deki binasında bir gala düzenlendi.

"OYNAYACAĞIM DİZİLERİ ANNEME SORARIM"

'Diriliş: Ertuğrul' dizisinde Ertuğrul Gazi'yi canlandıran Engin Altan Düzyatan, geceye eşi Neslişah Alkoçlar ile birlikte katıldı. Dizinin ilk bölümünü rol arkadaşlarıyla birlikte izleyen Düzyatan, rol alacağı projeleri annesine danıştığını söyledi: "Dizi projelerini ilk önce anneme sorarım. Annemin 'Üç bölüm sonra biter' dediği dizilerin hepsi yayından kalkmıştır. Çok ileri görüşlü biridir.

ANNEM BU İŞİ BİLİYOR

Bu diziyi de anneme sordum; 'Her sahnesini gerçek sandım; kılıç sahnelerinde 'Allah'ın oğluma bir şey olmasın diye dua ettim' dedi. Annem bu işi biliyor."

"BEN ERTUĞRUL HAVASINA GİRDİM"

Dizi henüz iki bölüm yayınlanmasına rağmen sokakta kendisini görenlerin 'Ertuğrul' diye seslendiğini anlatan Düzyatan, "Bu, beni hem şaşırttı, hem de hoşuma gitti. Ertuğrul, çok güzel bir isim; ben de o moda girdim" diye konuştu. Ünlü oyuncu, eşiyle yılbaşında iki gün tatil yapmak istediğini de söyledi.

YORUMLAR 2
  • Osmanlı torunu 9 yıl önce Şikayet Et
    Süper dizi yapanlardan ve emeği geçenlerden Allah razı olsun ve asıl bu devletin sahip leri kimmiş bu millete gösterdikleri için çok teşekkür ediyorum
    Cevapla
  • emir 9 yıl önce Şikayet Et
    karlı dağlarda da çekimler yapılsa görsel olarak iyi oluyor
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Ortaokul öğrencileri 8 şiddetindeki depreme dayanacak izolatör geliştirdi
Merkez Bankası faiz kararını açıkladı! Açık kapı bıraktı