Tuğçe Kazaz'tan tepki: Allah onları ıslah etsin!

Namaz kıldığını açıkladıktan sonra sosyal medya üzerinden linç edilen Tuğçe Kazaz, eleştirilere cevap verdi.

Tuğçe Kazaz'tan tepki: Allah onları ıslah etsin!
Tuğçe Kazaz'tan tepki: Allah onları ıslah etsin!
GİRİŞ 25.12.2014 10:01 GÜNCELLEME 25.12.2014 10:03
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Kazaz, kendisine tepki gösterenlere "Allah sizi ıslah etsin" diyor. Geçtiğimiz pazar günü Ülke TV'de Esra Elönü'nün sunduğu programda İslamiyet ve yeni Türkiye'yle ilgili açıklamalarda bulunan ve uygulamalı olarak namazın faydalarını anlatan Tuğçe Kazaz, kendisini eleştirenlere Instagram hesabından cevap verdi.

Kazaz fotoğrafının altına şunları yazdı:

"HIRİSTİYANLIĞI SEÇTİĞİMDE DE..."

- Bugüne kadar tüm gerçekliğimi ve arayışımı; korkmadan, sıkılmadan, kendime farklı putlar yaratmadan, hepsini toplum önünde paylaştım. Hıristiyanlığı seçtiğimde de tüm tepkilere rağmen inanç yönündeki arayışımı sizlerden saklamadım.

"İSLAMİYET'İ KEŞFETTİM VE ARAYIŞIM SON BULDU"

- Ben kendi samimiyetimi, kendi içtenliğimi çok iyi biliyorum. Tüm bu arayışlar sonunda Hıristiyanlığın değiştiğini ve tamamen insanlar tarafından kaleme alınan sahte bir dine dönüştüğünü anladım. Bu andan itibaren gerçek ve sonsuzluğa kadar devam edecek olan İslamiyet'i tam manası ile keşfettim ve bu noktada arayışım son buldu.

"YARADAN ONLARI ISLAH ETSİN"

Artık bulduğumu anlamak ve anlatmak üzerine bir yolculuğa çıktım. Benim gibi gelecek olan nesillerin tekrar aynı hataya düşmemesi ve kendilerinin farkına varmaları için üzerimde bir sorumluluk hissediyorum. Bunu da tüm gençlere ve tüm Müslümanlar'a dilimin döndüğünce, idrak ettiğim kadarıyla anlatmaya çalışıyorum. İyi eleştiri yapanların hepsinden Allah razı olsun. Kötü eleştiri yapanlara gelince; Yaradan onları ıslah etsin.

"AÇIK - SAÇIK GİYİNİRKEN ŞAKŞAKÇILIK YAPAN SİZLER.."

- Geçmişte açık-saçık giyinirken şakşakçılık yapan sizler! Şimdi aynı şeyleri genç kardeşlerim ve de sizlerin de bacılarınızın ve çocuklarınızın yaşamaması için, kendi tecrübelerim ve kendi gerçekliğimden akıttıklarımla, bu denli tepki vermenize şaşırıyorum. Perdeli bakışlarınız ve maalesef cahilce yaklaşımınızı hayretle ve acı ile karşılıyorum. Anlıyorum ki, Yaradan istemez ise bizim elimizden bir şey gelmez.

"RABBİM BENİM SAMİMİYETİMİ BİLİYOR"

- Sizin için söyleyebileceğim tek şey; Allah sizi ıslah etsin. Allah gözlerinize inen perdeyi kaldırsın ve sizi doğru yola ileterek, aydınlatarak putlaştırdıklarınızla beraber sizi içine düştüğünüz bu karanlıktan kurtararak hidayete erdirsin. Yalnızca kalplerin ve benim de sahibim olan Rabbim benim samimiyetimi biliyor. Olumlu ve olumsuz eleştiri yapan herkese hayırlı geceler diliyorum. Rabbim yar ve yardımcınız olsun.

YORUMLAR 1
  • temiz bey 9 yıl önce Şikayet Et
    hangi cümlenin içine CHP girerse yalan ve iftira vardır !
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Mansur Yavaş'ın seçim şarkısı ile PKK marşı arasında şoke eden benzerlik!
Murat Kurum paylaştı! Uğur Işılak'tan yepyeni seçim şarkısı! Sosyal medyayı salladı