Mekke'nin fethini kutlayan tek şarkıcı

Instagram paylaştığı Kabe fotoğrafıyla Mekke'nin fethini kutlayan tek sanatçı Mustafa Ceceli oldu.

Mekke'nin fethini kutlayan tek şarkıcı
Mekke'nin fethini kutlayan tek şarkıcı
GİRİŞ 01.01.2015 17:19 GÜNCELLEME 02.01.2015 06:06
Bu Habere 20 Yorum Yapılmış

Her yıl olduğu gibi bu yıl da Mekke'nin fethi çeşitli etkinliklerle kutlanıyor.. Ancak bu sene, Mekke'nin fethini kutlayanlar arasında ünlü bir isim yer aldı.

MEKKE'NİN FETHİNİ KUTLADI

Ünlü şarkıcı Mustafa Ceceli, Instagram hesabından Kabe fotoğrafı paylaştı. Fotoğrafın altına "Mekke 630 yılında bir kere fethedildi. Ama insanın her gittiğinde kalbini tekrar tekrar fetheder, eğer sen de ona kalbinle bakabilirsen..." notunu düşen Ceceli, Mekke'nin fethini kutlayan tek şarkıcı oldu.

YORUMLAR 20
  • didem 9 yıl önce Şikayet Et
    mustafa cecelinin hayranlarından biriyim.o gün konser vermiş olblr.sanatçı işi bu snçta.sahneden inince emin olun diğer sanatçılr gibi evine çam ağacı dikip kutlamamıştır.yılbaşını.hatta ktldığı programda o gün dua edrk grdm dedi.samimiyetine inanmayanlara sylyrm bunu.ayrıca konserlerinde ezan okununca ara veren biri o.ne var mekkenin fethini kutlamışsa ne güzel.diğer sanatçılar hatırlamamış bile.yazık.bu sanat camiasında tektir ceceli.kararkteriyle,sanatıyla..
    Cevapla
  • Eyyüp ÇALMA 9 yıl önce Şikayet Et
    Bu paylaşım ve mesajdan sonra Mustafa'da Kalbimizi fethetti.
    Cevapla
  • Bekir 9 yıl önce Şikayet Et
    Hz.Muhammed Hicretin 8'inci yılı, Ramazan'ın 10'uncu günü 10 bin kişilik bir ordu ile Medine'den çıktı (1 Ocak 630) ve Ramazan'ın 20'nci günü (11 Ocak 630) Hz.Muhammed ordusunu 4 kola ayırdı ve ordusuna şu emri verdi: "Size karşı konulmadıkça, size saldırılmadıkça, hiç kimseyle çarpışmaya girmeyeceksiniz, hiç kimseyi öldürmeyeceksiniz." Hz.Muhammed hareket emri verdi ve Fetih Suresi'ni okuyarak Mekke'ye girdi KISACASI: FETİH 11 OCAKTA AMA FETİH HAZIRLIK HAREKETLERİ 1 OCAKTA BAŞLADIĞI İÇİN 1 İLE 11 OCAK ARASI FETİH KUTLAMASI OLARAK KUTLANIYOR.. BİLMEYENLER ÖĞRENSİN.
    Cevapla
  • Ramazan 9 yıl önce Şikayet Et
    Madem bunları biliyorsunuz da neden Ramazan ayın da kutlamıyorsunuz.. Bari Orucu da Ocak ayında tutun Oldu olacak bahara doğruda Kurban kesersiniz.Nasıl olsa her şeyi günümüze uyarladınız......
    Cevapla
  • alihsanpasha 9 yıl önce Şikayet Et
    inşallah vehhabilerden de fethedilir
    Cevapla
  • Perhiz, lahana. 9 yıl önce Şikayet Et
    TRTde yılbaşı programına katıl, Antalya'da konser ver, sonra da fethi kutla. Perhiz mi yapıyorsun, lahana mı yiyorsun?
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Hamas ve İslami Cihad'dan Filistinlilere tüyleri diken diken eden İsrail çağrısı!
Tokat'ta kırılmanın olduğu fay hattı havadan görüntülendi