Müzeyyen Senar'dan güzel haber

Dokuz Eylül Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'nde tedavisi süren Türk Sanat Müziği sanatçısı Müzeyyen Senar'ın durumu iyiye gidiyor.

Müzeyyen Senar'dan güzel haber
Müzeyyen Senar'dan güzel haber
GİRİŞ 20.01.2015 11:49 GÜNCELLEME 20.01.2015 11:49
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Sanatçıların, Dokuz Eylül Üniversitesi (DEÜ) Tıp Fakültesi Hastanesi'nde tedavisi süren Türk Sanat Müziği sanatçısı Müzeyyen Senar ve ailesini arayarak geçmiş olsun dileğinde bulunduğu ve sanatçıya destek verdiği öğrenildi.

Senar'ın kızı Feraye Işıl, AA muhabirine yaptığı açıklamada, annesinin durumunun iyiye gittiğini belirtti.

İleri yaşına bağlı bir takım ciddi sağlık sorunları bulunan, kısmi felç geçiren, hipertansiyon ve serebrovasküler sıkıntıları olan Müzeyyen Senar'ın idrar yolları ve akciğer enfeksiyonu tedavisinde olumlu gelişmeler yaşandığını anlatan Feraye Işıl, "Doktorlardan bilgi alıyoruz, biz de iyi şeyler gözlemliyoruz, hepsi düzeliyor" dedi.

Tedavi sürecisinde ailesinin Müzeyyen Senar'ın yanında yer aldığını söyleyen Işıl, Sezen Aksu, Tarkan ve Sibel Can gibi sanatçı dostlarının arayarak sanatçının sağlık durumu hakkında bilgi aldığını ve destek verdiğini anlattı.

Feraye Işıl, doktorlar izin vermediği için ziyaretçi kabul etmediklerini de sözlerine ekledi.

DEÜ Tıp Fakültesi Başhekim Yardımcısı Prof. Dr. Kazım Tuğyan da sanatçının sağlık durumunda pozitif gelişmeler olduğunu, ancak hızlı bir düzelme beklemediklerini açıklamıştı.

İzmir'in Urla ilçesindeki yaşlı bakımevinde kalan Türk Sanat Müziği sanatçısı Müzeyyen Senar, rahatsızlanınca DEÜ Tıp Fakültesi Hastanesi'ne kaldırılmış, geriatri biriminde tedavi altına alınmıştı.

KAYNAK: AA
YORUMLAR 1
  • xxxbyte 9 yıl önce Şikayet Et
    Allah sifa versin. Ama ne hazindirki huzir evinde kalıyor
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Tokat'ta peş peşe depremler: 4,4 büyüklüğünde bir deprem daha!
Hizbullah'tan İsrail'e operasyon! Füzeler peş peşe fırlatıldı