İbrahim Tatlıses Amerika'ya gidiyor

Uğradığı silahlı saldırı sonrası uzun bir tedavi gören İmparator İbrahim Tatlıses, sağlığı için Amerika'ya gitme kararı aldı.

İbrahim Tatlıses Amerika'ya gidiyor
İbrahim Tatlıses Amerika'ya gidiyor
GİRİŞ 29.01.2015 12:56 GÜNCELLEME 29.01.2015 12:56
Bu Habere 4 Yorum Yapılmış

İbrahim Tatlıses'in beyin ameliyatı olmak için Amerika'ya gideceği öğrenildi. 

14 Mart 2011 gecesi Maslak'ta silahlı saldırıya uğrayan ve başından vurulan ünlü sanatçı, uzun bir tedavi süreciyle sağlığına kavuşmuştu. Ancak kırılan kafatası kemiğinin parçalarından biri, risk taşıdığı için çıkarılmamıştı.

Tatlıses o kemiğin çıkarılması için şubat ayının ilk haftası Amerika'ya uçacak.

Üç ay orada kalacak olan sanatçıya, ailesi ve yakın arkadaşları refakat edecek.

İBRAHİM TATLISES: KEFENİMİ GİYDİM GİDİYORUM

Önümüzdeki günlerde Amerika'ya gidecek ve bir kez daha ameliyat masasına yatacak olan ünlü sanatçı, "Kefenimi giydim gidiyorum. Ya eski halime dönüp geri geleceğim ya da dönemeyeceğim" demişti.

Saldırıdan sonra sol tarafı felç olan sanatçı, bu operasyonla sol kolunun hareket kabiliyetini yeniden kazanmayı hedefliyor.

YORUMLAR 4
  • Ayat 9 yıl önce Şikayet Et
    Senden bir başkası haramdır bana Sen benim günahım benim duamsın Acılarla dolu yalan dünyamda Bir Allahım var bir de sen varsın Seni düşünürken geçmiyor zaman İçimdeki sevdan vermiyor aman Benim için senden başkası yalan Bir Allahım var bir de sen varsın Sensiz viraneyim daha beterim Ölümlü dünyada kime giderim Diz çöküp önünde yemin ederim Bir Allahım var bir de sen varsın Sen Bizim Anilarimdan Hic Silinmeyeceksin IBO Yuregimiz Hep Senin Nagmelerin le Sizlayacak Geri Don Lutfen
    Cevapla
  • Abdurrahman Kaba 9 yıl önce Şikayet Et
    Allah Şifanızı Versin İnşallah...
    Cevapla
  • saim 9 yıl önce Şikayet Et
    Allah ım acil şifalar versin bu Cuma günü inşallah.Büyük sanatçı.Eşi yok
    Cevapla
  • ismail ateş 9 yıl önce Şikayet Et
    Hemşehrime Yüce Allah'tan acil şifalar diliyorum.Bir de şunu ekliyorum.Bu dünya bir imtihan meydanıdır.Yüce Allah bizleri mal,can ,çoluk ,çocukla kısacası tüm varlıklarımızla deneyeceğini haber veriyor.Sabredenlere müjdeler olsun diyor.İnşallah tedaviniz Yüce Allah'ın şafi ismiyle hayırla neticelenir.İnşallah ömrümüzün baki kalan kısmını Allah'a iyi bir kul olarak geçiririz ve dünyanın fani olduğunu hatırlayarak ahiret hesabına güzel işler yaparız ve daimi hayatımızı kurtararak mesut ve bahtiyar kullarından oluruz.
    Cevapla
DİĞER HABERLER
İstanbul için deprem uyarısı! En riskli 5 ilçe...
PKK destekçileri İmamoğlu'na oy verecek! Altan Tan'dan çarpıcı açıklama