Tarkan: Erkekliğimden utanıyorum

Ünlü şarkıcı Tarkan, Özgecan Aslan cinayetiyle ilgili yetkililere çağrı yaptı.

Tarkan: Erkekliğimden utanıyorum
Tarkan: Erkekliğimden utanıyorum
GİRİŞ 16.02.2015 15:55 GÜNCELLEME 16.02.2015 16:03
Bu Habere 5 Yorum Yapılmış

Üniversite öğrencisi Özgecan Aslan'ın vahşice katledilmesi Türkiye'yi ayağa kaldırdı. Ölümü büyük yankı uyandıran Özgecan için sosyal medyada 16 Şubat Pazartesi günü 'Özgecan için siyah giy' kampanyası başlatıldı. Megastar Tarkan da siyah kıyafetli fotoğraflarını Instagram'da paylaşarak kampanyaya destek verdi.

İşte Tarkan'ın Özgecan mesajı...

"ERKEKLİĞİMDEN UTANIYORUM"

Bugün ben de siyah giyindim.. Özgecan Aslan için yastayım.. Bu ülkede kadına yönelik şiddet ve cinayetlere tanık oldukça içim yanıyor ve erkekliğimden utanıyorum.. Kadına şiddet Türkiye'nin en büyük ayıbı ve utancıdır ve Türkiye bu lekeden ancak Hukuk'la kurtulur.. Buradan hükümete ve yetkililere sesleniyorum.. Kadınlarımızın şiddet görmesine, öldürülmesine daha fazla göz yummayın. Ciddi cezalarla, yasalarla bunun önüne geçin artık.. Ne bekliyorsunuz? Daha fazla kadının öldürülmesini mi?

YORUMLAR 5
  • huseyin 9 yıl önce Şikayet Et
    Tarkancim, "yakalarsam...". "Hic acimicak" sarkilarini dusun biraz. Sen geride kal bence
    Cevapla
  • zafer 9 yıl önce Şikayet Et
    iyide,sende bir zaman uyuşturucu kullanarak ,gençlere kötü örnek olmadınmı,kanunun sana vereceği cezadan kurtulmak için kıvranmadınmı,bu ceza çok ,ben sadece bir kere kullandım gibi laflar etmedinmi.,şimdide cezalar az,artırılsın diyorsun...inanalım mı acaba samimiyetine. reklam fırsatlarınıda hiç kaçırmıyorsun yani.
    Cevapla
  • zeynep 9 yıl önce Şikayet Et
    reklam mı tarkanın ben şu yaşıma geldim reklam için bişey yaptığını görmedim heleki böyle bi acıyla kendine asla reklam yapmaz tanımıyorsun bari sus..
    Cevapla
  • Ercan AYKAN 9 yıl önce Şikayet Et
    Ne kadar enteresan...Özgecanın inglizce öğretmeni İrina diyorki; Kadına şiddet hre ülkede var. Bu bir global dünya sorunu. Ujraynada var Almanyada var....Bizim Rize Rüzgarlı köyünden çıkan mega starımız Tarkan'da: Türkiye bu utanca artık bir son vermeli diyor. İşte tam burada sorunun nedeni apaçık ortaya çıkıyor EĞİTİMSİZLİK.
    Cevapla
  • Abdurrahman Kaba 9 yıl önce Şikayet Et
    Toprağım sen rahat ol...
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Türk askeri pratiğine Baykar damgası: Kısa sürede büyük etki
Uyarı yapıldı! Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın sesiyle dolandırıcılık girişimi