Tatlıses: Yaktın beni, Allah seni...

Miami'de ameliyat olmaya hazırlanan İbrahim Tatlıses, twitter'dan eski doktoruna beddua etti

Tatlıses: Yaktın beni, Allah seni...
Tatlıses: Yaktın beni, Allah seni...
GİRİŞ 21.02.2015 16:35 GÜNCELLEME 21.02.2015 18:03
Bu Habere 33 Yorum Yapılmış

Önceki yıl Kulak Burun Boğaz konusunda en ünlü doktorlardan biri olan İsmail Koçak'ın iki burnundan nefes alma sorunu yaşadığı için ameliyat ettiği Tatlıses, daha sonra konuşmasının bozulduğunu belirterek Koçak aleyhine 50 bin TL'lik tazminat davası açtı.
 
"BENİ YAKTIN"
 
Koçak da Tatlıses'in attığı karalayıcı tweet'le şöhretine zarar verdiği için 100 bin TL'lik davayla karşılık verdi. Miami sahilinde lüks bir butik otelde kalan sanatçı, önceki gün Twitter'dan "Allah'ım seni bildiği gibi yapsın. İ.K harfli doktor... Amerikalar'da kulak burun boğazcı arıyorum. Beni yaktın, başkalarını yakma sayın İ.K" sözleriyle isyan etti.

YORUMLAR 33
  • Esrefılgaz 9 yıl önce Şikayet Et
    Başına bela gelene oh benzeri duygu besleyenler oh denilecek duruma düşebilirler
    Cevapla
  • zigana 9 yıl önce Şikayet Et
    Malesef çok sayıda insanımız diploma doktorlarının maddi istismar kaynağı oluyor.
    Cevapla
  • s.gürbüz. 9 yıl önce Şikayet Et
    Ibraim bey allahtan umut kesilmez allahm şifalar versin insan oglu bazan yanlış yapabilir elinde olmaz ve düşünemz.o doktorada betdua etme istyerek yapmamıştır tekrar geçmiş olsun.
    Cevapla
  • ibrahim 9 yıl önce Şikayet Et
    Yorumlardaki sacmaliklara bak adam isyanmi etti hanginiz tatlisesi taniyorsunuzda bu yorumlari yapiyorsunuz onun tirnagi olun önce onun ne kadar imanli ve yardim severligi kurtardi ama gelde size anlat doktorun hatasini soylemek sucmu Allah sana yardim etsin imparator
    Cevapla
  • reis78 9 yıl önce Şikayet Et
    ah şöhretlik ah ,sayısı cok sıfırlı olan paran bile seni eski haline getiremiyor .zenginliğin düşmanı cok .Allahın verdiği şeyler hic bir şey hayırsız deyildir elbet mutlaka bir hayr vardır isyan etmeyeceksin .rabbim saclara aklar düşürüyor isyan edip boyuyorsun keza bıyıklar , uyan uykudan ey ibrahim bu halinede şükret ac ellerini mevlaya dua dua etmessen duanın ne ehemmiyeti var
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Ünlü yorumcu canlı yayında yere yığıldı!
Türkiye 23 Nisan'ı kutluyor: Numan Kurtulmuş Birinci Meclis'te konuştu