Demet Akalın, Deniz Seki’yi ziyaret için izin aldı

Demet Akalın, cezaevinde bulunan ve sağlık sorunları sebebiyle hastaneye sevk edilen Deniz Seki'yi ziyaret etmek için savcılıktan izin aldı.

Demet Akalın, Deniz Seki’yi ziyaret için izin aldı
Demet Akalın, Deniz Seki’yi ziyaret için izin aldı
GİRİŞ 25.02.2015 12:27 GÜNCELLEME 25.02.2015 13:15

Seki'nin menajeri Özgür Aras'la Bakırköy Adliyesi'ne gelen Akalın, cezaevinden sorumlu Cumhuriyet Savcısı Fuat Arı ile görüştü. Cerrahpaşa Tıp Fakültesi Kadın Doğum Servisi'ndeki tedavisi süren Seki'yi ziyaret etmek için talepte bulunan Akalın'a, ziyaret izni verildi.

Akalın, adliye çıkışında basın mensuplarının ''Deniz Seki'yi ziyarete mi gidiyorsunuz? Sağlık durumu hakkında bir bilginiz var mı? '' sorularına, ''Hastanedeki arkadaşım Deniz Seki'yi ziyarete gidiyorum. Şu anda birşey bilmiyorum. Hastaneye gidince öğreneceğim'' diye cevap verdi.

Bakırköy Kadın Kapalı Cezaevi'nden sağlık sorunları sebebiyle iki gün önce İstanbul Üniversitesi Cerrahpaşa Tıp Fakültesi Kadın Doğum Servisi'nin Aseptik Bölümü'ne sevk edilen Deniz Seki'nin hastanede cezaevlerine uygun şartlarda kaldığı belirtildi.

Dün ameliyat olan Seki'nin sağlık durumunun iyi olduğu, ameliyatla yumurtalıklarında bulunan kistin alınarak patoloji servisine gönderildiği ve sonuçların mart ayında belli olacağı öğrenildi.

KAYNAK: AA
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Murat Kurum: İstanbul artık yeni dönem için gün saymaktadır
Bakan Bolat: Kamu kurumları İsrail firmaları ile ticaret yapmıyor