Nihat Doğan, 650 kişiye dava açmaya hazırlanıyor

Nihat Doğan uzun bir aradan sonra sessizliğini bozdu.

Nihat Doğan, 650 kişiye dava açmaya hazırlanıyor
Nihat Doğan, 650 kişiye dava açmaya hazırlanıyor
GİRİŞ 03.03.2015 09:59 GÜNCELLEME 03.03.2015 10:40
Bu Habere 5 Yorum Yapılmış

Özgecan’ın vahşice öldürülmesinin ardından attığı tweet ile tepki toplayan Nihat Doğan, arkasına avukat ordusu alıp “Ne yıkıldım, ne sindim, ne korktum” dedi. Nihat Doğan, “İlk ve son defa birkaç satır konuşacağım, önemli bir hazırlık içindeyim bundan sonra hesap yüce adalet önünde görülecek” dedi.

Doğan, Mersin’de Özgecan Aslan’ın katledilmesinin ardından oyuncu Ahu Sungur’a, “Siz de mini eteği giyip, soyunup laik sistemin ahlaksızlaştırdığı sapıklar tarafından tacize uğrayınca da bas bas bağırmayacaksın” demiş, tweet’i kısa sürede olay yaratınca silmişti.

SON YILLARIN EN BÜYÜK DAVA OPERASYONU

Olayın ardından hakkında çeşitli suç duyurularında bulunulan ve Survivor kadrosundan son anda çıkarılan Nihat Doğan, son yılların en büyük dava operasyonuna başladığını şu sözlerle duyurdu: “Yazdıklarımın hepsi ve yazılanların hepsi çok önemli hukukçular tarafından tek tek inceleniyor. 650 dosya hazırlandı. Ne yıkıldım, ne sindim, ne korktum. Herkes ama herkes görecek ki Nihat Doğan anasının ak sütü gibi ak ve masum çıkacak. Sonra ben bana yapılanlardan değil anamın gözlerinden akıtılan yaşın hesabını soracağım onlardan.”

YORUMLAR 5
  • ismail 9 yıl önce Şikayet Et
    sen adam olman nihat hep bos isler pesindesin sen kimsin yahu nesin ne faydan var bu ülkeye kuru laf kalabalgisin baska bisey yok olsan ne olur olmasan ne olur
    Cevapla
  • NAİL 9 yıl önce Şikayet Et
    Ahmet Çakar'ın laflarını yedin,tweetini sildin neyin hesabını soracaksın.650 değil 650.000 kişiye dava aç bence.Çok düşün az konuş.Sen düşünmeden çok konuşuyorsun.
    Cevapla
  • ah nihat ah................. 9 yıl önce Şikayet Et
    Ah.... Nihat ah....... Sen bu işi ögrenemeyeceksin..... Her çıkışın birbirinden daha'da "saçma""..... Hadi bakalım yapta iinsanlar'abiraz daha eğlence olsun.......
    Cevapla
  • Bekir Çelik 9 yıl önce Şikayet Et
    Madem yıkılmadın, sinmedin neden Beyaz tvde ağlayarak özür diledin? Özgecan'ın vahşice katledilmesi birilerini siyasi malzeme olarak kullanması ne kadar çirkinse senin yaptığın da o denli kötü bir durum.
    Cevapla
  • nasıl yani 9 yıl önce Şikayet Et
    survivor daki maddi kayıp bu şekilde mi tölare edilecek =)
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Başkan Erdoğan 'Kapımız açık' demişti! Özgür Özel'den açıklama!
Savunma sanayide 10 milyar dolarlık anlaşma! İmzalar peş peşe geldi