Hülya Avşar: Sözlerimin arkasındayım

Hülya Avşar, MHP Genel Sekreteri İsmet Büyükataman ile arasında yaşanan polemik hakkında söylediği sözlerin arkasında olduğunu söyledi.

Hülya Avşar: Sözlerimin arkasındayım
Hülya Avşar: Sözlerimin arkasındayım
GİRİŞ 06.03.2015 08:53 GÜNCELLEME 06.03.2015 08:53
Bu Habere 3 Yorum Yapılmış

1980 döneminde idam edilen ülkücü Mustafa Pehlivanoğlu’nun hayatının TRT tarafından beyaz perdeye yansıtılması ve annesi rolünün ünlü sanatçı Hülya Avşar’a verilmesi konusunda yaşanan krizde Avşar söylediği sözlerin arkasında olduğunu söyledi. Kaya Çilingiroğlu ise eski eşi için devreye girdi. Ülkücüler arasında sözü geçen isimlerle Çilingiroğlu’nun görüştüğü ve tartışmanın yatıştırılması için çaba sarf edileceği öğrenildi.

Basın danışmanı aracılığıyla konuşan Avşar da gelen tepkilerle ilgili, “Söylenecek her şeyi söyledim. Fazla söze gerek yok. Sonuna kadar sözlerimin arkasındayım” dedi.

Çekimleri yaz aylarında başlayacak filmin yapımcılığını üstlenen Elin Ecealp ise yaşanan polemikle ve filmde değişiklik olup olmayacağı konularına açıklık getirerek “Yaşanan polemiklere rağmen yolumuza devam ediyoruz. Çünkü inandığımız şeyi yapıyoruz. Oyuncu seçmelerimiz de devam ediyor” dedi.

‘TRT daha hassas olmalı’

Milliyet’e konuşan MHP Genel Sekreteri Büyükataman, Avşar’ın muhatabı olmadığını ifade edip “Ülkücü Ocakları Genel Başkanı’nın ilk açıklamasına, ‘kim takar ülkücüleri’ diye verdiği cevap tahrik kokuyor” dedi. Konuyla ilgili muhataplarının TRT olduğunu söyleyen Büyükataman, “TRT’nin bu konuda daha hassas duyarlı, bizim hassasiyetlerimizi de gözardı etmeyen bir anlayış içinde olmasını tavsiye ediyoruz” şeklinde konuştu.   

KAYNAK: MİLLİYET
YORUMLAR 3
  • bal kabağı 9 yıl önce Şikayet Et
    güzel kadınlar yaşlanmadan ölmeli
    Cevapla
  • devirsan 9 yıl önce Şikayet Et
    Yürekli ve dobra kadın bravo
    Cevapla
  • zafer 9 yıl önce Şikayet Et
    bu resimdeki Hülya Avşar mı,yanlışlıkla Safiye Ayla nın resmini koymuş olmayasınız.
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın İstanbul'da izlettiği 'Gerçek belediyecilik' klibi ses getirdi...
Seçime son 2 gün kala Goldman Sachs'tan Türkiye raporu!