Işılak: Sanat hayatım bitecekse bitsin...

Uğur Işılak, “Ben bir dava adamına, bir sevda adamına eser yaptım. Bundan dolayı sanat hayatım bitecekse bitsin” dedi.

GİRİŞ 19.03.2015 19:50 GÜNCELLEME 19.03.2015 20:56
Bu Habere 7 Yorum Yapılmış

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Birlik Vakfı tarafından düzenlenen “Çanakkale Ruhu ve Gençlik” konulu kompozisyon yarışmasının ödül törenine katıldı.

Haliç Kongre Merkezi’nde düzenlenen programda ilk olarak sahneye gelen sanatçı Uğur Işılak, AK Parti’nin 2014’teki seçimlerde kullandığı “Dombra” isimli şarkıyı seslendirdi.

AK Parti’nin seçim şarkısını seslendirdiği dönemde kendisine yöneltilen eleştiriler olduğunu belirten Uğur Işılak, “Bana bu eseri okuduğum zaman ‘Uğur sen sanat hayatını bitirdin’ dediler. Niye diye sordum. ‘Çünkü sen bir politikacıyı, bir siyaset adamına eser yaptın. Bir sanatçı böyle yaparsa sanat hayatını bitirmiş olur’ dediler. Ben de dedim ki ‘bilakis bununla sanat hayatım aslında yeni başlıyor diyebilirim’ Sebebine gelince, zaten 25 yıldır sanat icra ediyoruz fakat ben bir siyasetçiye eser yapmadım, burada bir yanlış anlaşılma var, bir politikacıya eser yapmadım, hatta bir başbakanına eser yapmadım. Ben bir dava adamına, bir sevda adamına eser yaptım. Hadise bundan ibaret. Bundan dolayı sanat hayatım bitecekse bitsin dedim. Onun için biz kıymetli Cumhurbaşkanımızı, başbakan olduğu dönemde de, bugün de, yarınlarda da öyle olacak, bir siyaset adamı olarak, bir politikacı olarak sevmedik. Mutlaka o siyasetin de, politikanın da hakkını verdi ama bizim onu sevme sebebimiz onun sevda adamlığıdır, dava adamlığıdır ve sözünün eri oluşu ve çıktığı yoldan geri dönmeyi olmuştur” dedi. 

YORUMLAR 7
  • vatandaş 9 yıl önce Şikayet Et
    bitti bile..:D
    Cevapla
  • mfl 9 yıl önce Şikayet Et
    ciddi misin...doğru ya sen 30 martta tayyip bitecek diyenlere inanan ultra zeki doğruluk dürüstlük abidesi seçilmiş insanlardansın..
    Cevapla
  • Malatya 9 yıl önce Şikayet Et
    Allahına gurban uğur Işılak keşke her sanatçı senin gibi olsa özü sözü bir olsa
    Cevapla
  • osman öztürk 9 yıl önce Şikayet Et
    Üç Krallı haçlı ordularını yerle bir eden Kudüs Fatihi Selahaddin Eyyubi Aşkına, Üç Kıta Yedi Denizin Başkomutanı Kutsal Emanetlerin Bekcisi Osmanlı Cihan Devletinin İlk Halifesi Şah İsmailin azraili Yavuz Sultan Selim Hanın Torunu Son Osmanlı Son Kale Uzun Adam Recep Tayyip Erdoğan Aşkına Müslümanları sahipsiz HALİFESİZ bırakma Allahım !
    Cevapla
  • Seyyid Kutub 9 yıl önce Şikayet Et
    Mesajı na çok güldüm..Buram buram cehalet kokuyor.Selahettin ı Eyyübi Ve Yavuz Sultan Selim Han Hayatlarını Allah c.c un şeriatını yeryüzüne hakim kılmak ve Tağuti düzenleri (Allah c.c un Şeriati dışındaki bütün sistemlerin adıdır ) ayaklar altına almak için feda etmişlerdir..İster kabul edin ister etmeyin İslam la biç bir alakası olmayan ve islamla hiçbir zaman bağdaşmayan ,ona zıd bir sistemin başindaki birini (islam ı kasdederek) dava adamı görmek büyük bir cehaletin eseridir...
    Cevapla
  • Misafir 9 yıl önce Şikayet Et
    helal sana be
    Cevapla
  • Faik 9 yıl önce Şikayet Et
    allahimdan sifa diliyorum
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
İsrail'den misilleme! "İran’ın saldırısı İsrail ve ABD’ye yaradı..."
Galatasaray ve Fenerbahçe'nin gözü dev gelirde!