Arda Turan'a göre Erdoğan haklı

Atletico Madrid'in Türk yıldızı Arda Turan Türk ekonomisini övdü, faizlerin düşmesi gerektiğini söyledi.

Arda Turan'a göre Erdoğan haklı
Arda Turan'a göre Erdoğan haklı
GİRİŞ 25.03.2015 08:36 GÜNCELLEME 25.03.2015 08:37
Bu Habere 29 Yorum Yapılmış

Galatasaray alt yapısından yetişip Atletico Madrid'e kadar uzanan başarı hikayesine sahip Arda Turan Hürriyet'e bir röportaj verdi. Röportajda gayrimenkulden futbola ve ekonomiye kadar birçok konuda soruları cevaplayan arda son zamanlarda Türkiye'de yaşanan "faiz" gerilimine de bir yorum getirdi.

FAİZLER DÜŞMELİ

İşte röportajdaki o bölüm:

Gündemi yakından takip ediyorsunuz. Son dönemlerde dolar TL karşısında değer kazanıyor. Cumhurbaşkanı ve Merkez Bankası arasında faiz tartışmaları biraz olsun yumuşadı. Bu konuyla ilgili ne düşünüyorsunuz?

Türk ekonomisi çok iyi. Dolarda biraz dalgalanma var. Faizlerin düşmesi gerektiğini düşünüyorum. Yatırımcının ve girişimcinin işleri iyi gidiyor. İyi gitsin ki esnafta iş yapmaya devam edebilsin. Zaman zaman Türkiye’nin önde gelen işadamları ile buluşuyorum. Ali Ağabey (Pegasus Havayolları Yönetim Kurulu Başkanı Ali Sabancı) ve Ferit Ağabey (Doğuş Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Ferit Şahenk) bunların başında geliyor. Onlarla zaman zaman abi kardeş gibi konuşuyoruz. Onlar da bana sahip çıkıyorlar ve destek oluyorlar.

YORUMLAR 29
  • EbûBekir 9 yıl önce Şikayet Et
    Bende bilmem kaç milyon para alsam bende överim. İşsizim iş veren mi var. 949 TL ile 500 liralık kirayı mı elektrik su doğalgazı mı ödeyeyim? Ben ne yapayım? Zengin adamın söylemesi kolay... Allah sonumuzu hayreylesin...
    Cevapla
  • soru 9 yıl önce Şikayet Et
    mesela kim harun?
    Cevapla
  • Harun 9 yıl önce Şikayet Et
    Senin dediğine göre tüm zenginlerin hükümeti övmesi gerekir. Ama gerçek öyle mi? Hayır. Çok zengin olup hala şikayet edenler var. Geçin bu lafları...
    Cevapla
  • osman öztürk 9 yıl önce Şikayet Et
    Sözüne Özüne Allah,ına Kurbanım. Gözün aydın TÜRKİYE Recep Tayyip Erdoğan,ı anlamak her şeyi anlamak olacaktır, Devlet-i Aliyye-i Osmâniyye YEDİ DENİZ ÜÇ KITA sana muhtaç sana susuz, sana hasret, Sen Yeni TÜRKİYE,Yİ RECEP TAYYİP ERDOĞAN,SIZ Müslümanları Halifesiz Sahipsiz, çobansız bırakma Allah,ım !
    Cevapla
  • mert mert 9 yıl önce Şikayet Et
    görüyorsunuz degilmi akp, erdogan ve elit kisilerin iliskisini. nasilda özetlemis arda bu iliskiyi ?! aferin arda. devam edin bakalim. siz zenginler ülkeyi yönetiyorsunuz ya. iste bu yüzden benim esnafim, benim iscim kann agliyor. helal olmasin sizin gibilere !!
    Cevapla
  • Fatih 9 yıl önce Şikayet Et
    konu ardanın nasıl zengin olduğu değil, ekonomiyi sadece zenginlerin iyi bulması. git asgari maaşla çalışan birine sor bakalım ekonomi nasıl diye putkıran
    Cevapla
  • mert mert 9 yıl önce Şikayet Et
    benim rumuzum bana yakismis senin rumuzunda sana yakismis. hadi ordan. cok güzel rumuzun varmis kardes. sende birazcik esnafin ve iscilerin arasina karista gercekleri gör. isiniz gücünüz devamli siyasetr ve miting. o mitinglere binlerce tasiyan insanlarida görmemissin anlasilan karisitign halde. seninkisine körlük desek yeridir.
    Cevapla
  • Hadi oradan 9 yıl önce Şikayet Et
    R.T.E. halkın adamıdır. Farkında değilsen bir miting de aralarına bir karış ve gör halkla Erdoğan ilişkisini. Senin esnafın, senin işçin ne demek? Yoksa bildiğimiz muhalif bir siyasetçi misin burada karalayan yorumlar yapıyorsun? Rumuzuna mert yazmışsın ama mertlik sende pek durmamış.
    Cevapla
  • mert mert 9 yıl önce Şikayet Et
    putkiran senin yeteneginde seviyesiz olmayi beceren biri olsa gerek. bravo.
    Cevapla
  • putkıran 9 yıl önce Şikayet Et
    arda kendi zengin oldu,senin yetenegin yoksa onun sorumlusu da mi hükümet? :)
    Cevapla
  • HAK! 9 yıl önce Şikayet Et
    KAVGA-SAVAŞ BAŞLADI MI GAYE KAYBOLUR diye boşuna dememişler. İnsanlar kavganın niçin başladığını bile unuttu! Konu Türkiye için faydalı mı değil mi diye bakın. İnsan FANİ.
    Cevapla
  • hahaha 9 yıl önce Şikayet Et
    Arda bile yorum yapıyorsa yuh, işine bak tok açın halinden ne anlar tüzün kuru boş boş konusuyor. Ekonomistlerden daha bilgili herkes mübarek..
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Türk SİHA'lar başrolde: Türkiye, Afrika ülkelerinin devlet gücünü artırıyor!
Türkiye ile üç ülke arasında tarihi anlaşma! 'Bu proje İsrail'in projesini kesiyor...'