Berna Laçin'den kızdıran Sneijder tweeti!

Cumartesi oynanan Hollanda-Türkiye karşılaşması sırasında Berna Laçin'in millilere gol atan Sneijder ile ilgili attığı tweet şaşırttı.

Berna Laçin'den kızdıran Sneijder tweeti!
Berna Laçin'den kızdıran Sneijder tweeti!
GİRİŞ 30.03.2015 11:08 GÜNCELLEME 30.03.2015 11:08
Bu Habere 3 Yorum Yapılmış

Oyuncu Berna Laçin, Ay-Yıldızlı ekibimizin deplasmanda Hollanda ile 1-1 berabere kaldığı maç sırasında attığı tweet nedeniyle tepki aldı.

Beraberlik golünü atan Wesley Sneijder'in topu formasının içine sokarak golü hamile eşi Yolanthe Cabau'ya armağan etmesini çok farklı şekilde yorumlayan Laçin, sosyal medya üzerinden "Sneijder'in 'çocuğu koyduk' hareketi ne ayıp ya! Hem Kadınlara hem yaşayıp ekmeğini yediğin ülkeye hem takım arkadaşlarına hakaret" ifadelerini kullandı.

Gelen tepkiler üzerine attığı tweeti silen ünlü oyuncu, arka arkaya yaptığı iki yeni paylaşımda ise "Sneijder'in karısı hamileymiş. Amma kızmıştım bize gol attı ya, çıkaramadım hıncımı. Sildim sildim. Kızgınım zaten, o kadar olur" sözleriyle hatasınn farkına vardı.

YORUMLAR 3
  • vefa 9 yıl önce Şikayet Et
    siz ayıp diye bir şeyin varlığından haberdar mıydınız ya??...
    Cevapla
  • ali 9 yıl önce Şikayet Et
    fenerbahçeliyim sevmem bu futbolcuyu fakat böyle bir tweet içi fesat dolu bir insandan çıkar ancak!
    Cevapla
  • istemsizce güldüm 9 yıl önce Şikayet Et
    eskiler boşuna dememiş "iki kulak bir ağız" iki dinle bir söyle diye =) ama malum çağımızda her fırsatta gündeme gelmeye çalışan klavye şövalyeleri için durum "iki göz on parmak" olmuşken , ee malum parmaklar sayıca daha çok olunca sonuç kaçınılmaz oluyor =))
    Cevapla
DİĞER HABERLER
O soru çileden çıkarmaya yetti! Mehmet Büyükekşi, kritik toplantıyı terk etti
Türkiye 23 Nisan'ı kutluyor: Numan Kurtulmuş Birinci Meclis'te konuştu