Kayhan'ın eşi ve Nilüfer gözyaşlarına boğuldu

Dün sabah saatlerin tedavi gördüğüm hastanede hayatını kaybeden Kayahan'ın cenazes töreninde eşi İpek Acar ve Nilüfer gözyaşlarına boğuldu.

GİRİŞ 04.04.2015 13:10 GÜNCELLEME 04.04.2015 13:14
Bu Habere 6 Yorum Yapılmış

3. kez mücadele ettiği yumuşak doku kanserine yenilerek dün yaşamını kaybeden Kayahan, son yolculuğuna uğurlanıyor.

Eşi İpek Açar, kızları Aslı Gönül ve Beste'nin yanı sıra Nilüfer, Sezen Aksu, İskender Paydaş, Mirkelam, İzzet Öz, Betül Demir,Arif Sağ, Hakan Peker tören alanındaki yerlerini aldılar.



Güçlükle ayakta duran İpek Açar "Tüm sözleriniz için teşekkür ediyorum hepinize. Konuşamayacak kadar üzüntülüyüm. Anlayışınız için sağolsun, eksik olmayın." dedi.



Kayahan'ın eşinin yanı sıra yakın dostu olan ve uzun bir küslükten sonra geçtiğimiz günlerde barışan şarkıcı Nilüfer'in de düzenlene törende sık sık ağladığı görüldü.

YORUMLAR 6
  • mustafa yılmaz 8 yıl önce Şikayet Et
    sanatçılarımız malesef ölünce hatırlanıyor kayahan gibi değerli bir abimizi kaybettik türk milletimizin başı sağ olsunallah sevdiği insanları yanına alırmış fakat o studyodan eve gelirken o zamanlar bende kar taneleri bestesini yaptığında bende ağlamıştım çünkü bende çok yolda parasız kaldım karda soğukta çok çile çektim aynı acılar bende çektim allaha emanet ol kayahan abim ruhun şad olsun mustafa yılmaz ist her zaman kalbimizdesin arkadaşlar ailesinin acısı zaten büyük lütfen ailesini eleştirmeyin onların yanında olun her zaman
    Cevapla
  • Murat Bulat 8 yıl önce Şikayet Et
    Evet detaylı baktım o Acar ipek in yanında oturan ve töreni bacak bacak üstüne atarak takip edip en ufak üzüntü belirtisi taşımayan şahıs malesef Kayahanın kızı
    Cevapla
  • Murat Bulat 8 yıl önce Şikayet Et
    Kayahanın eşinin sol tarafında oturan ve hiçbirşey olmamış gibi duran törende de bacak bacak üstüne atan kızı mı, eğer öyleyse yazıklar olsun ben bile ondan daha fazla üzüldüm.
    Cevapla
  • ccc prestij ccc 8 yıl önce Şikayet Et
    sanatçılar ölmez
    Cevapla
  • osman akbaş osman 8 yıl önce Şikayet Et
    boa olarak kayhan gıbı bır deyerı kayıb etıyımıze o kadar uzldı ınanı hıç anlatamam acımız buyuk kederlı aylesıne baş saglıgı dılıyrum alah rahmet eylesın mekanı cenet olsun dıyıyorum sevenlerı başı sag olsun
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
B sınıfı ehliyet değişiyor! İşte kullanabileceğiniz 125 cc motosiklet modelleri
Bayraktar TB3'ten bir büyük başarı daha