İşte İbrahim Tatlıses'in son fotoğrafı...

Amerika'da riskli bir ameliyat geçiren ve şuan sağlığına kavuşan ünlü türkücü İbrahim Tatlıses'i yakın arkadaşı Sibel Can ziyaret etti.

İşte İbrahim Tatlıses'in son fotoğrafı...
İşte İbrahim Tatlıses'in son fotoğrafı...
GİRİŞ 06.04.2015 10:53 GÜNCELLEME 06.04.2015 11:44
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

Geçtiğimiz günlerde beyin ameliyatı geçiren İbrahim Tatlıses yavaş yavaş sağlığına kavuşuyor. Ünlü türkücüyü bu zor günlerinde dostları bir an olsun yalnız bırakmıyor.

Önceki gün Miami'de yaşayan Sibel Can, İbrahim Tatlıses'i hastanede ziyaret etti. Bir hayli keyifli olan ikili birlikte yer aldıkları fotoğrafı ınstagram'dan paylaşıp altına 'Oy Miami Miami Sibo sana doyami' notu yazdı.

AMELİYATTAN ÖNCE DE GİTMİŞTİ

Ameliyat için ABD'nin Miami şehrine giden İbrahim Tatlıses'i, Sibel Can ve oğulları hastanede ziyaret etmiş daha sonra Sibel Can'ın evinde mangal yapmışlardı.

 

YORUMLAR 2
  • ALLAH GÖZÜNÜ DOYURSUN İBO 9 yıl önce Şikayet Et
    Yeter Dünya malına taptın biraz yönünü Allaha dön sözde değil özde Müslüman ol yarın öleceksin halen kaset ve türkü derdindesin Allah seni ıslah etsin ne diyelim.
    Cevapla
  • osmanlıserdarı 9 yıl önce Şikayet Et
    aynen dostum hz peygamber efendimiz şöyle buyurmuş ademoğlu malım malım der durur ama yiyip içtiğinden giyip eskittiğinden ve allah için tasaddduk edip ahirete gönderdiğinden başka onun olan neyi varki hepsini ölümle birlikte terkeder gider..buyurmuş ebu zerr den rivayet edilmiştir(ra)
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Yunanistan: Türkiye'nin tepkisine rağmen vazgeçmeyeceğiz
Bakan Şimşek: "Harcamaları mümkün olduğu ölçüde kontrol edecek ve kesintiye gideceğiz"