Kılıçdaroğlu, Bahçeli ve Demirtaş'ı bombaladı

Ünlü manken ve oyuncu Tuğçe Kazaz'ın hedefinde bu kez CHP, MHP ve HDP'nin genel başkanlırı vardı.

Kılıçdaroğlu, Bahçeli ve Demirtaş'ı bombaladı
Kılıçdaroğlu, Bahçeli ve Demirtaş'ı bombaladı
GİRİŞ 06.04.2015 22:44 GÜNCELLEME 06.04.2015 22:44
Bu Habere 17 Yorum Yapılmış

Savcı Mehmet Selim Kirazın cenazesini hatırlatan Kazaz, "Kılıçdaroğlu, Demirtaş ve Bahçeli’nin yerinde olsam ya onurumdan siyaseti bırakır ya da kendimde halkın içerisine çıkacak yüzü bulamazdım” dedi.

İHA'ya konuşan Tuğçe Kazaz,  yaşanan olaylara bütünsel resme bakarak, öngörüleri kullanarak, gelecek olan tehlikeye karşı uyanık olarak bakmak gerektiğini vurgulayarak şöyle konuştu:

“Önce Kartal’daki AK Parti İlçe Başkanlığı binasına saldırı, sonra aynı gün elektriklerin kesilmesi ile birlikte ‘adalet’le Berkin Elvan olayını aydınlatmak için uğraşan savcı ve iki çocuk babası Mehmet Selim Kiraz vakası. Her şeyden önce bir insanımızın DHKP-C’li teröristler tarafından infaz edilmesi. Hem de Berkin Elvan’ın babasının teröristlerle yaptığı konuşmada ısrarla ve üzerine basa basa ‘Biz intikam istemiyoruz, adalet istiyoruz. Benim çocuğumu, benden daha çok düşünemezsiniz. Savcıyı serbest bırakın’ demesine rağmen olayı aydınlatacak olan savcımızın katledilmesi.

İSTANBUL EMNİYET'İNE SALDIRI

Sonrasında Vatan Caddesi’ndeki Emniyet Müdürlüğü’ne, üstelik sivillerin de bulunduğu bir ortamda polisimize yapılan saldırı. Hemen akabinde içerisinde birçok ülkeden yabancı futbolcuların da bulunduğu, futbol ligimizin 4 büyük takımlarından bir tanesi olan Fenerbahçe otobüsüne saldırı. Zamanında sağ-sol, Kürt-Türk, Alevi-Sünni sorunları yaratarak emellerine tam manasıyla ulaşamayan ve irademizi ele geçirmek isteyen dış mihraklar ve maalesef resmin bütününe de doğru baktığımızda onlarla işbirliği yapmak için can atan irademizin satıcılarının da desteğini alarak, bu aralar çatışmanın ve kaosun farklı yüzü olarak yaptıkları eylemlerle DHKP-C’yi kullanıp, Kürt sorunu geriye döndürüp barış sürecini ve Türkiye’de oluşturulmaya çalışılan huzur ortamını sekteye uğratmak adına ellerinden geleni ardına koymamaktadırlar.

Amaç bununla barış sürecini sekteye uğratıp, Alevi kartını kullanarak Türkiye’yi bir bilinmezliğe sürüklemekle beraber tek parti dönemini kapatıp, AK Parti’yi egale ederek ülkeyi kaos ortamına sürüklemektir. Bunun içinde ikinci Gezi Parkı için tüm argümanları eylemlere dönüştürerek olanca hızlarıyla çatışma ortamını körüklemektedirler” şeklinde konuştu.

CHP, MHP VE HDP GENEL BAŞKANLARINA ÇAĞRI

Bu noktada en büyük ve en güçlü olarak gerçekleri gören bir birlik ruhu içerisinde birleşmiş olmanın gerektiğini belirten Kazaz, olaylara Sarıkamış’ta, Çanakkale’de, Kurtuluş Savaşı’nda destanlar yazarak Allah’ın şehadet mertebesine ulaşmış şehitlerin ruhunun hatırına millet olarak doğru bir noktadan bakılması gerektiğini ifade ederek, “Her ne sebeple olursa olsun, Savcı Mehmet Selim Kirazın cenazesine katılmayan Kılıçdaroğlu, Demirtaş ve Bahçeli’nin yerinde olsam ya onurumdan siyaseti bırakır ya da kendimde halkın içerisine çıkacak yüzü bulamazdım” dedi.

YORUMLAR 17
  • Lovdari 9 yıl önce Şikayet Et
    Bacım bence sen motoru fazla zorluyorsun, yakında yanarsın gibi geliyor bana. Elhamdulillah Islam'â dönmüşsün. Artık sakin bir şekilde dinini yaşa, ona buna laf yetiştirme. Anlamadığın işlere bulaşma, siyasi bir istikbal peşindeysen onu bilemem. Ama İslam'a dönmüş olman seni ne siyaset ne de din alimi yapar. Sakin bir hayat çiz kendine... Rahat ol...
    Cevapla
  • Murat AKIN 9 yıl önce Şikayet Et
    Milletin nasil yasayacagina sen mi karar veriyorsun? Hayat denetleme ve karar mekanizmasimisin birader?
    Cevapla
  • Misafir 9 yıl önce Şikayet Et
    Dogru konusmus .
    Cevapla
  • adam 9 yıl önce Şikayet Et
    Kılıçdaroğlundan iyidir.
    Cevapla
  • wevbhg 9 yıl önce Şikayet Et
    Hangi dine mensup
    Cevapla
  • fatih 9 yıl önce Şikayet Et
    akp think tank üyesi mi bu hanım:) ne günlere kaldık ya Rab! rol, Sevilay, hilal, Fadime bu hepsi alim kesildi.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Sergen Yalçın'dan Beşiktaş yönetimine mesaj! Geri dönecek mi?
Ebu Ubeyde’nin konuşmasının tamamını yayınlıyoruz... Bütün dünyaya duyurdu:Hazırlanıyoruz!