Müslüm Gürses'in son ses kaydı çıktı

Müslüm Gürses, Yıldız Tilbe gibi isimlerin aranjörü Mustafa Arapoğlu'nun ilk albümü piyasada. Albümde Müslüm Gürses'in son ses kaydı var...

GİRİŞ 08.04.2015 14:58 GÜNCELLEME 08.04.2015 15:01
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Mustafa Arapoğlu'nun ilk albümü Sevmeye Devam müzik marketlerdeki yerini alırken Müslüm Gürses'in ölmeden önce aranjörüne büyük bir jest yaptığı ortaya çıktı.

Albümünde Müslüm Gürses, Yıldız Tilbe, İsmail YK, Nuray Hafiftaş, İzzet Yıldızhan, Türkü ve Murat Ünalmış gibi isimlerle düet yapan ünlülerin aranjörü Arapoğlu'nun Müslüm Gürses ile olan son hikayesi hikayesi ise büyük yankı uyandırıyor. 

Mustafa Arapoğlu Müslüm Gürses'in hastaneye yatmadan bir gün önce son ses kaydını nasıl yaptıklarını şöyle anlatıyor: "Müslüm Abi, beni çok sever, tıpkı benim de onu çok sevdiğim gibi. Hastaneye yatmadan bir önceki gece beni aradı ve son albümünün bir şarkısında ufak düzeltme yapmak için stüdyoya gelmek istediğini söyledi. Ardından Muhterem Hanım arayıp, sabah hastaneye yatacağını söyleyerek, teklifini geri çevirmemi istedi. Ancak ne dediysem de geldi. Sabaha karşı 03:00 gibi işimiz bittiğinde, yeni albümümde yer almak ve benimle düet yapmak istediğinden bahsetti. Ben de gurur duyarak kabul ettim ve sözleşme de imzaladı. "

SON SES KAYDIYDI

"Ardından düet albümümün de ismini taşıyan "Sevmeye Devam" isimli parçamın üzerine şiir okudu. Ve bu benim için son derece duygu yüklü bir andı. Bildiğimiz son ses kaydı da buydu… Bu çok anlamlı hediye benim için duygu yüklü bir miras. Zaten hastaneye yattı ve çok sevgili, değerli ağabeyimi son yolculuğuna uğurladık."

KAYNAK: ÖZLEM YILMAZ KÜÇÜK - SABAH
YORUMLAR 1
  • tebeşir 9 yıl önce Şikayet Et
    Bilgisayarda mı yapıyorlar nedir? Son ses kaydı. Yıllar önce yapılan ama piyasaya çıkmayan kayıt. Ölmeden önceki kayıt. Kayıp kayıt...
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Türk askeri pratiğine Baykar damgası: Kısa sürede büyük etki
Tarım Kredi Market'ten yeni indirim! Yeni liste yayınlandı