Cem Yılmaz'dan 1 Mayıs tweetleri

Ünlü komedyen Cem Yılmaz, 1 Mayıs Emek ve Dayanışma günü nedeniyle Twitter hesabından takipçileriyle bazı tweetler paylaştı.

Cem Yılmaz'dan 1 Mayıs tweetleri
Cem Yılmaz'dan 1 Mayıs tweetleri
GİRİŞ 01.05.2015 09:10 GÜNCELLEME 01.05.2015 09:10
Bu Habere 8 Yorum Yapılmış

Cem Yılmaz'ın tweetleri şöyle:
"Bunca tembel arasında çalışma erdemini hergün bayram gibi kutla ve değerini bil canım kardeşim... Nice bayramlar", "Ah Zumrecilik... Tam bir zehirsin. Cahilin ilacı, kurnazın sopasısın...git burdan çabuk", "Yorgun, onurlu işçiyi, bir bayram havasıyla onurlandırmaktan bu anlaşılmamalı. İşçinin bayramı sana neden yabancı?!", "1 Mayıs hiçbir zaman çalışan üreten insanın bayramı olamayacak mı? İşçi Bayramı bir tehdit olmaktan ne zaman çıkacak? Neyin kavgası bu."

YORUMLAR 8
  • TARIK 8 yıl önce Şikayet Et
    İşçilik övünülecek değil "bir an önce kurtulunması gereken" bir durumdur. Hiçbir insanoğlu "hamallıkla" övünmemeli. Fabrikada nice robotlar var 24 saat çalışıyor 100 insanın 100 saatte yapacağı işi 1 saatte yapıyor ama ne bayramı var ne marşı ne övünmesi. Bırakın bu 18. yüzyıl kafasını da gelin 2015 e.
    Cevapla
  • Harun 8 yıl önce Şikayet Et
    Cem popülist popülist konuşma! Asgari ücretin 1000 lira bile olmadığı bir ülkede trilyonlar kazanıp bunları insanın gözünün içine sokmuyor musun? Bu parayı hak etmediğini itiraf etmege ne dersin?
    Cevapla
  • Hüseyin 8 yıl önce Şikayet Et
    Millet Vekili seçilebilmenin birinci şartı zengin ve iş adamı olmak. Eee mecliste bunca patron varken işçinin hakkını kim savunur? Hiç kimse... Sonra işçi eziliyor deriz... Ezenleri Vekil yapıyoruz sonra ağlıyoruz... Konuyla alakası yok ama çok doluyum bir şeyler yazayım dedim...
    Cevapla
  • Görkem 8 yıl önce Şikayet Et
    hamza haklı beyler dağılın
    Cevapla
  • Antalyali 8 yıl önce Şikayet Et
    Yinebir sovmen hani bayramda isci. Her maaza işyeri açık
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
IMF'den Türkiye açıklaması
110 Liralık kurabiye satan işletmeci "Şu an maliyetine satıyoruz, zam yapıcaz" dedi