Damadına övgüler yağdırdı!

Usta oyuncu, torunu Neslişah Alkoçlar'la geçen yıl evlenen Engin Altan Düzyatan'ı oyunculuğu konusunda yere göğe sığdıramadı.

Damadına övgüler yağdırdı!
Damadına övgüler yağdırdı!
GİRİŞ 07.05.2015 09:29 GÜNCELLEME 07.05.2015 09:29

Hülya Koçyiğit, büyük torunu Neslişah Alkoçlar'la geçen ağustos ayında evlenen Diriliş dizisinin başrol oyuncusu Engin Altan Düzyatan'ı öve öve bitiremedi.
 

"BİRİKİM SAHİBİ SANATÇILAR SEÇİCİ OLUR"

Lions Kulüpleri'nin Hizmet Gönüllüleri Ödülleri, önceki gün Caddebostan Kültür Merkezi'nde yapılan törenle Hülya Koçyiğit ve Erkan Petekkaya'ya verildi.

Koçyiğit, ödül töreni sonrasında soruları da yanıtladı. Uzun süredir ekranda olmamasının sebebini açıklayan Koçyiğit, "Birikim sahibi olan sanatçılar seçici olurlar. Sürekli teklifler geliyor ama ben seçici davranıyorum. 'Şu dizide oynamak isterdim.' ya da 'Şu sinema filminde olmak isterdim.' dediğim bir proje yok." diye konuştu.

"HEPSİNDEN BAŞARILISI BENİM DAMADIM"

En başarılı bulduğu jönleri sayan usta oyuncu, "Kenan İmirzalıoğlu, Kıvanç Tatlıtuğ ve en önemlisi; hepsinden başarılı damadım Engin var. Çok güzel ve güçlü bir oyuncu... Dizi ya da sinema fark etmez, Engin'le birlikte mutlaka bir projede oynamayı isterim." dedi.

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Gazze'deki zulüm Batı'yı İslam'a yönlendirdi: Avrupa'da on binlerce kişi Müslüman oldu!
Uzman isim tarih vererek açıkladı! '7,5'lik deprem bekliyoruz'