Jülide Alasya'dan duygusal mesaj

Tedavisini gördüğü karaciğer rahatsızlığına yenilerek hayata veda eden Zeki Alasya için, eşi Jülide Alasya duygusal bir mesaj yayınladı.

Jülide Alasya'dan duygusal mesaj
Jülide Alasya'dan duygusal mesaj
GİRİŞ 12.05.2015 14:41 GÜNCELLEME 12.05.2015 14:41

Instagram sayfasında eşiyle çekilen fotoğrafını paylaşan Jülide Alasya, altına "Sevgiliyi, aşkımı, dostumu, hiç büyümeyen, kocaman altın yürekli, yaramaz çocuğumu kaybettim. acımı tarif edecek cümle yok...Tek tesellim; bir eli elimde, diğeri Zeyno'da. Bir an canı yanmadan ama canımdan can kopararak, huzur içinde gitti... En başta hastanede bize kendi en yakınlarıymış gibi davranan doktor, hemşire ve tüm personele, sevenlerine, sadece Türkiye'den değil, tüm dünyadan arayıp acımı paylaşmak isteyenlere, destek olanlara çok teşekkürler... Kendisinin de dediği gibi 'arkasında bu kadar çok eser bırakan kişiler ölmez', o da ölmedi... son bir şey; sevgili yârim, ben seni çok ama pek çok sevdim, varsa bir hakkım, helal olsun..."

Zeki Alasya'nın kızı Zeynep Alasya'da babasının ardından yanında olanlara teşekkür etti. 

Zeynep Alasya Twitter sayfasına "Zaman bu acıyı azaltır mı bilmiyorum? Yanımda olan, destek veren, elimi tutan bir şekilde acımı paylaşan herkesten Allah razı olsun. Tüm yazılanlar tek tek okudum. Canım babamın nasıl herkesin canı olduğunu bir kez daha anladım. Hepiniz sağolun.."

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
İkinci el otoda hareketlilik...Listenin zirvesindeki model belli oldu
İsrail ordusu, Gazze'nin orta kesiminden çekildi