Kazaz: Kılıçdaroğlu renk körü olmuş

Altın kaplı klozet polemiği üzerinden CHP lideri Kılıçdaroğlu'nu eleştiren Tuğçe Kazaz, "Kılıçdaroğlu renk körü olmuş" dedi.

Kazaz: Kılıçdaroğlu renk körü olmuş
Kazaz: Kılıçdaroğlu renk körü olmuş
GİRİŞ 03.06.2015 18:17 GÜNCELLEME 03.06.2015 18:17
Bu Habere 26 Yorum Yapılmış

Son dönemde yaptığı siyasi çıkışlarla dikkat çeken manken Tuğçe Kazaz, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nu altın kaplı klozet polemiği üzerinden eleştirdi. 

'KILIÇDAROĞLU RENK KÖRÜ OLMUŞ'

CHP liderine Twitter sayfasından yüklenen Kazaz, “Vah vah! Kılıçdaroğlu renk körü olmuş. Dış ortaklarının altınlarını çok görmüş olmalı ki, Ak sarayda ki lavaboları da altın kaplamalı görüyor.” ifadelerini kullandı. 
 
'BİR DEDİĞİ BİR DEDİĞİNİ TUTMUYOR'

Kılıçdaroğlu için “Bir dediği bir dediğini tutmuyor” değerlendirmesi yapan Kazaz, “Kaçak dediği saraya yine kaçak bir şekilde sızmış olmalı ki, altın kaplı lavaboları görmüş olsun” diye ekledi. 
 
'GEZİCİ ZİHNİYETE BAKMAYIN'

Kazaz, şu şekilde devam etti: Bu Kılıçdaroğlu sakın Pennslyvania'daki muhterem olmayan zatın orada görmüş olmasın bu altın kaplamalı lavaboları. Ne de olsa aynı kanaldalar. Arkadaşlar bu gezici zihniyete bakmayın. Onların derdi ülke değil, kendi keyifleri ve bunların dava liderleri ise, Demirtaş ile Kılıçdaroğlu...

YORUMLAR 26
  • humus 8 yıl önce Şikayet Et
    harbi kızsın
    Cevapla
  • ad1 8 yıl önce Şikayet Et
    olayı çözmüş valla helal olsun
    Cevapla
  • Çavdari 8 yıl önce Şikayet Et
    sen hele bir kenara çekil.
    Cevapla
  • Muttaki 8 yıl önce Şikayet Et
    Tuğçe Hanım maşaAllah, her geçen gün kalitesini belli ediyor. Önemli olan yanlışlardan ders almaktır. Günahlara tövbe edebilmektir, onlarda ısrarla devam etmek değil.. O da bunu yapıyor. Çok güzel doğruları ifade eden bir hanım. Gerçekten son birkaç senede muazzam bir değişim ve olgunlaşma içerisinde. Allah daim eylesin, ayağını kaydırmasın.
    Cevapla
  • tugbaa 8 yıl önce Şikayet Et
    âmin
    Cevapla
  • BHY 8 yıl önce Şikayet Et
    zulüm 1453'de başladı diyenlerler el, ele ve kol, kola Selahattin DEMİRTAŞ ve Kemal KILIÇTAROĞLU yerlerini aldılar. Ortalığı ateş topuna döndüren eylemcilerin alınlarından ,gözlerinden öpüyorum diyen yine Kemal KILIÇTAROĞLU bunlar bu ülkeye ne verecek barış ,huzur diyerek savaş ve kıtlık Allah ıslah etsin
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Gaziosmanpaşa’da toprak kayması... Vali Gül'den açıklama: 30 bina tahliye edildi
Irak'ta Haşdi Şabi karargahına hava saldırısı! İran ve ABD'den peş peşe açıklamalar