Kayahan'ın kemikleri sızlayacak! Kavga başladı

Geçtiğimiz nisan ayında kanserden hayatını kaybeden şarkıcı Kayahan'ın büyük kızı Beste Açar ile İpek Açar arasında miras sorunu çıktı.

Kayahan'ın kemikleri sızlayacak! Kavga başladı
Kayahan'ın kemikleri sızlayacak! Kavga başladı
GİRİŞ 07.07.2015 07:55 GÜNCELLEME 08.07.2015 11:55
Bu Habere 9 Yorum Yapılmış

Habertürk'ün haberine göre; kavga Beykoz Sulh Hukuk Mhakemesi'nde açılan 'terekenin tespiti' davasına Açar'ın verdiği dilekçe ile ortaya çıktı.

Babasının ölümünden 10 gün önce Kayan-İpek Açar ortak hesabında 894 bin lira bulunduğunu kaydeden Beste, ancak bu miktar kendisine 207 bin olarak bildirildiğini, hesaptan çekilen miktarın 687 bin lira olduğunu öne sürdü.

PARA KAÇIRMA ORGANİZASYONU

Beste, avukat aracılığıyla mahkemeye verdiği dilekçesinde, "babasının vefatınından hemen sonra eşi İpek Açar'ın miras işlemlerinin takibi ve intikali için büyük bir ısrar ve aceleyle son derece kapsamlı bir vekaletname istediğini, ancak acısının taze olması nedeniyle vekaletname hazırlayamadığını" belirtti.

Babasının kanser rahatsızlığı nedeniyle 20 Mart 2015'te uyutulmaya başlandığını kaydeden Beste Açar Haravon, 20 Mart 2015 günü hesaptan 445 bin TL'nin yıllardır babasının yanında çalışan ve banka hesap işlerini takip eden Zülfikar U. tarafından çekildiğini iddia etti. Haravon, 'Babam koma halinde yaşam savaşı verirken en yakınları hesaplarından para kaçırma organizasyonuna girmiştir' dedi.

NİLÜFERDEN 1500 DOLAR

Öte yandan babasının ölümünden hemen önce imzaladığı ve hayata geçen albüm anlaşmasıyla da üvey annesinden isteiğini belirten Beste Açar, "Anlaşmalar yerine 'Sanatçı Nilüfer'den gelen paradan sana düşen' açıklamasıyla üvey annesinin hesabına 1500 dolar transfer ettiğini, İpek Açar'ın Kayahan'ın terekesi işe tereke gelirlerini şahsi hesaba yönlendirdiğini ileri sürdü.

YORUMLAR 9
  • misafir 8 yıl önce Şikayet Et
    Neyse yorum yapmayayım.zenginin malı züürtün çenesini yorarmış.
    Cevapla
  • mehmet ziya 8 yıl önce Şikayet Et
    kayahan ölmeden önce bölüştürseydi keşke
    Cevapla
  • abdurrahman samur 8 yıl önce Şikayet Et
    Ölen ölür mirası sorun olur insanlar mala ne kadar tamah ediyorlar işte gerçegi
    Cevapla
  • Doğrucu 8 yıl önce Şikayet Et
    Kur'an a dayanmayan her işte Problem çıkar.
    Cevapla
  • yorumcu 8 yıl önce Şikayet Et
    ölen gider kurtulur kalan malları paylaşamaz birbirine girer.dünya ne tuhaf öbür dünyaya giden dünyadaki malının hesabını verir hesapla boğuşur.dünyadaki kalanlar malın sefasını sürerler yemiyeceğin malı biriktirmeyeceksin ahirete yatırım yapacaksınki malın hayrını göresin allah adına islam adına kullanacaksın öbür tarafa yatırım yapacaksınki hesabın kolay olsun
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Ticaret Bakanı Bolat'tan fahiş fiyat açıklaması! Harekete geçildi: Kapatma cezası...
 THY ile ilgili dikkat çeken iddia! 20 milyar dolarlık anlaşma imzalanıyor