Tekrar askere gitmek için dilekçe verdi

Terör olaylarına üzülen oyuncu Tolga Yüce, gönüllü olarak askere gitmek için Mamak Askerlik Şubesi’ne dilekçe verdi.

Tekrar askere gitmek için dilekçe verdi
Tekrar askere gitmek için dilekçe verdi
GİRİŞ 21.08.2015 12:14 GÜNCELLEME 21.08.2015 12:14
Bu Habere 19 Yorum Yapılmış

Beni Affet, Deniz Yıldızı, Unutma Beni gibi birçok dizide rol alan oyuncu Tolga Yüce, son zamanlarda yaşanan terör olaylarında şehit edilen güvenlik güçlerinin kendisini derinden üzdüğünü belirterek, gönüllü olarak askere gitmek için Mamak Askerlik Şubesi’ne dilekçe verdi.

2012 yılında jandarma komando olarak Tokat’ta askerlik görevini yerine getirdiğini kaydeden Yüce, “Son zamanlarda yaşanan terör saldırıları sonucu şehit vermemiz bizleri derinden üzüyor. Şehit annelerini gördüğünüz zaman içiniz parçalanıyor. Ben bir Türk evladıyım. Benim ailemde şehitler de var. Ben 15 ay askerlik görevimi tamamladım diye benim askerlik görevim bitmedi. Ben her zaman bu vatanın askeriyim.

Bugün Çanakkale’de, Malazgirt’te, Sarıkamış’ta şehit olan yüz binlerce asker o dönemde Kürdü, Türkü, Lazı, Çerkezi nasıl kenetlendiyse bizim de kenetlenmemiz lazım. Birlik olmamız lazım. Ben şuan Türkiye’de bir savaş olduğuna inanıyorum. Her gün evlatlarımız ölüyor” diye konuştu.

Bu konuya duyarsız kalamayacağını söyleyen Yüce, askerlik şubesine verdiği dilekçede şu ifadelere yer verdi:

“Ülkemizin bölünmez bütünlüğünde son günlerde yapılan saldırılara Türk Silahlı Kuvvetlerimizin vermiş olduğu mücadelede bir fiil gönüllü görev almam için silah altına almanızı yüce halkımdan arz ederim.”

Türkiye’deki tüm sanatçıların bu konuda birlik olması gerekliliğine vurgu yapan Yüce, “Bugün eğer Türkiye bu haldeyse, 20 yaşındaki genç fidanlar eğer şahadet şerbetini içiyorsa, sanatçıların örnek olması lazımdır. Ben diğer sanatçı arkadaşlarımdan bu duyarlılığı bekliyorum. Gelin hepimiz birlik olalım, el ele verelim” diye konuştu.

KAYNAK: İHA
YORUMLAR 19
  • cumhuriyetçi 8 yıl önce Şikayet Et
    adam kalkmış yerinden erinmeyip gitmiş dilekçe vermiş reklam diyen arkadaşlar gönüllü dilekçesi verdinizmi yerinizden kalkıp
    Cevapla
  • Ali 8 yıl önce Şikayet Et
    Arkadaşlar yeni bir iş kurmak üzereyim,, reklam,,vermeye "param kalmadı ,,, Benide askere alın diye haberlere çıkmak istiyorum " tabiki iş yerimin levhası altında,,,
    Cevapla
  • Alamanya 8 yıl önce Şikayet Et
    *reklamin kötüsü olmaz diye boşuna söylememiş ,büyüklerimiz*** "" bir kez daha, milyonlar """ adini ve bu vesileylende oynadığı dizileri tekrar hatirlamiş oldu..... Çok bravo....akıllı bir yaklaşım......
    Cevapla
  • Nur 8 yıl önce Şikayet Et
    Keske butun sanatcilarin boyle sesi ciksa...bu vatan hepimizin!!!!!
    Cevapla
  • ersan 8 yıl önce Şikayet Et
    Gerekiyorsa küffar ile savaşa hazırım. Ülkemdeki ezan sesi için. ..
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
DEM Parti'den Türk bayrağı ve İstiklal Marşı skandalı! 2 Belediyeye soruşturma başlatıldı
CHP Grup Sözcüsünden şoke eden gaf: Cemil Tugay'a “Cemil Bayık” dedi