Jim Carrey'nin sevgilisi intihar etti

ABD’li ünlü aktör Jim Carrey’nin (53) kısa bir süre önce ayrıldığı sevgilisi Cathriona White (28) intihar etti.

Jim Carrey'nin sevgilisi intihar etti
Jim Carrey'nin sevgilisi intihar etti
GİRİŞ 30.09.2015 09:03 GÜNCELLEME 30.09.2015 09:03
Bu Habere 4 Yorum Yapılmış

Amerikan magazin sitesi TMZ’in haberine göre, genç kadının cansız bedeni, ihbar üzerine Los Angeles’taki bir eve giden polis tarafından bulundu.

Ölüm nedeni ise ilk belirlemelere göre aşırı doz ilaç. Makyaj uzmanı olan genç kadın birkaç gün önce Twitter’a “Twitter’dan çıkıyorum. Umarım en yakınım ve en sevdiğimde bir umut bulurum” yazmıştı.  

White 28 yaşındaydı.

YORUMLAR 4
  • hak adalet 8 yıl önce Şikayet Et
    vah vahh
    Cevapla
  • Ahmet Mehmet 8 yıl önce Şikayet Et
    Jim Carrey'e çocukken çok gülerdim, hatta talihsiz serüvenler dizisine kadar yaptığı filmlere güldüm, ta ki inançlarla dalga geçtiği o meşhur film ve homo sapık rolünde olduğu o filme kadar, isimlerini verip reklam yapmayacağım filmleri ama çocukken benim için sempatik olan bu karakter artık şeytani geliyor.. Zaten Holywood'a dikkat ederseniz çocuk ve gençken çoğu karakter sempatik ve cana yakın gelir, bir sürü hayranı olur sonra o genç yıldızlar garip filmler çevirmeye, çirkin mesajlar vermeye başlarlar, tabi onları takip eden kişiler de bu mesajlardan etkilenir.. Bu kötü şeylerin bitmesi lazım artık..
    Cevapla
  • NAZIM 8 yıl önce Şikayet Et
    Valla bana geleydin, seni imana getirip sana huzur, heyecan ve mutluluk dolu bir ömür yaşatırdım. gerçekten çok üzüldüm. onu ölme noktasına getirenler utansın.
    Cevapla
  • Faruk 8 yıl önce Şikayet Et
    Aynen kardeşim bende
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Ahmet Hakan yazdı: Erdoğan, Fatih Erbakan'ı neden çay sohbetine davet etmedi?
Sahipsiz köpekten kaçarken düşen genç kızın ayağı kırıldı