Yangın paniği! Tuğba Özay acil yardım istedi

Çiftliğinin yanında çıkan yangın nedeniyle büyük panik yaşayan manken Tuğba Özay, sosyal medyadan yardım çağrısı yaptı.

Yangın paniği! Tuğba Özay acil yardım istedi
Yangın paniği! Tuğba Özay acil yardım istedi
GİRİŞ 20.11.2015 08:09 GÜNCELLEME 20.11.2015 09:00
Bu Habere 5 Yorum Yapılmış

Manavgat’ın Bucakşeyhler Mahallesi’ndeki manken Tuğba Özay’ın çiftliğinin yakınında saat 15.00 sıralarında yangın başladı. Kısa sürede genişleyen yangın, Tuğba Özay’ın anne ve babasının kaldığı çiftliğe kadar yaklaştı. Bunun üzerine çiftlikteki görevliler yangına müdahale etti.

İhbar üzerine gelen Antalya Büyükşehir Belediyesi’ne bağlı itfaiye ekipleriyle Manavgat Orman İşletme Şefliği’ne bağlı arazözler yangına müdahale etti. Yaklaşık 1 saatlik çalışmanın ardından kontrol altına alınan yangın, Özay’ın çiftliğine ulaşmadan söndürüldü. Yangında, 5 dönümlük makilik alanla bir eve ait odun deposu ve bazı meyve ağaçlarının zarar gördüğü belirtildi.



’YİNE YANACAK DİYE ÇOK KORKTUK’

Yangın başladığı sırada ilçe merkezinde olan Tuğba Özay’ın annesi Duygu Özay da çiftliğe geldi. Burada gazetecilere açıklama yapan Duygu Özay, yangının çiftliğe ulaşacağı endişesiyle çok korktuklarını söyledi. Çiftlik görevlilerinin haber vermesi üzerine hemen çiftliğe geçtiğini belirten anne Özay, "Yangın tam çiftliğimizin sınırına gelmişken söndürüldü. Biraz daha geç kalınsaydı, çiftliğimizdeki ağaçlarımız ve evimiz yanabilirdi. 2007 yılında büyük bir orman yangını felaketi yaşamıştık. O zaman çiftliğimiz büyük zarar görmüştü" dedi.

TUĞBA ÖZAY’IN YANGIN PANİĞİ

Yangını İstanbul’da haber alan Tuğba Özay ise sosyal medya üzerinden yayımladığı mesajlarla yardım çağrısı yaptı. Sosyal medya hesabından "Arkadaşlar, Manavgat’taki dostlar acil yardım acil yardım. Çiftliğimiz yanıyor lütfen acil yardım. Havadan müdahale gerekir. Yangın uçağı yok. Acil acil" mesajını paylaşan Tuğba Özay, yangın söndürüldükten sonra ise şu mesaja yer verdi:

"Sevgili dostlar yangına müdahale edildi. Çok şükür söndürüldü. Geçmişte de böylesi bir facia yaşandığı için bu konuda cidden çok hassasız. Manavgat İlçe Jandarma Komutanlığı’na, Manavgat itfaiye ekibine, Manavgat Belediye Başkanlığı’na, Manavgat’taki yerel ve ulusal medya çalışanlarına, değerli dostlara, sayfalarında yardım çağrımı paylaşan sevenlerime, herkese, hepinize çok teşekkür ediyoruz. Ailem çok şükür iyi şu anda. Hepimize gelmiş geçmiş olsun. Ve lütfen herkes yangın konusunda daha bilinçli hareket etsin. Bir küçük izmarit çok büyük facialara yol açabilir. Sevgilerimizle."

YORUMLAR 5
  • SUCU 8 yıl önce Şikayet Et
    bir beğeni 1 kova su yorum 5 kova su paylaşım 10 kova su hadi hayırlısı allah milletime akıl fikir versin ne diyimm
    Cevapla
  • Safa 8 yıl önce Şikayet Et
    Banane senin çiftliğinden orada senle at koşturan benmiyim
    Cevapla
  • vatan 8 yıl önce Şikayet Et
    sen hala sana verilen ilahi mesajı almadın sanırım tugba hanım
    Cevapla
  • HASAN 8 yıl önce Şikayet Et
    Kadın Yardım istiyor, 56 Kişi beğen tuşuna basıyor, acayip bir milletiz !!!
    Cevapla
  • altan 8 yıl önce Şikayet Et
    geçmiş olsun. yanan kendi evin olunca uçak da istersin. ama başkasının evi olunca Allah yardım etsin bile demezsin, lan nefis ne menet bir şeysin.
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Uzmanından bomba iddia! Türkiye petrol üretiminde Orta Doğu ülkelerine ortak olacak
Ajandan, Komedyene... İşte Dünya liderlerinin siyasetten önceki meslekleri!