Haciz konuldu başı belada!

Bir dönem ortaklık yaptığı Erol Köse ile mahkemelik olan İbrahim Tatlıses’ın başı belada.

Haciz konuldu başı belada!
Haciz konuldu başı belada!
GİRİŞ 21.11.2015 09:26 GÜNCELLEME 21.11.2015 16:14
Bu Habere 15 Yorum Yapılmış

Yapımcı Erol Köse, alacaklarına karşılık icra işlemi başlattığı İbrahim Tatlıses’in “TATLISES” markasına haciz koydurdu. Alacaklarını tahsil edemeyen Erol Köse, marka isminin icara yoluyla satılması için mahkemeye müracaat etti. Aralarında imza altına alınan bir albÜm anlaşması nedeniyle Tatlıses sözleşmeyİ ihlal ettiği için hakkında açılan davada 500 bin dolar tazminat ödemeye mahkum olmuştu. 

LAHMACUN VE ÇİĞ KÖFTELER ELDEN GİDİYOR 

Erol Köse, bir başka dava nedeni ile yine Tatlıses’le karşı karşıya kaldı ve açtığı davayı kazandı. Alacağını tahsil için icra işlemi başlatan Erol Köse “İcra için gidildiğinde İbrahim Bey’in bütün mal varlığını şirketlerinin üzerine devrettiğini ve şirketlerin mal varlığı üzerinde de hacizler olduğunu gördük. Bunun üzerine Tatlıses Lahmacun ve Tatlıses Çiğköfte markalarına haciz koydurdum. İbrahim Bey’in beş iş günü içinde alacaklarımı ödemesini bekliyorum, sorunu çözmezse Lahmacun ve Çiğköftelerin sahibi ben olacağım. Ben Elazığ çocuğuyum İbrahim Bey’i geçmiş yılların hatırına mağdur etmek istemem her iki şirkettende ücretsiz faydalanmasını sağlarım” dedi.Uğradığı silahlı saldırı sonrasında sahne çalışmalarına çıkamayan ve ciddi maddi kayıpları olduğu iddia edilen İbrahim Tatlıses; Tatlıses Turizm, Tatlıses TV, Tatlıses Tekstil ve Tatlıses Parfüm markalarının da daha önce satıldığı öğrenildi. (Yeni Yüzyıl)

YORUMLAR 15
  • islamc 8 yıl önce Şikayet Et
    verdiği nimetelri duzgunkulanmiş olsa idi sagı solu oynanamiş olsa idi gucun paranın ve nefsın azgınlıgı durdurbılseydi bunlar haktı yazıuldı kaderdi böle oldu olacgı oldu af ve megfiret kapısı acık tobe ehr zmna umut
    Cevapla
  • Cengiz Ali 8 yıl önce Şikayet Et
    Hiç iye gitmiyor. Çok çabuk geçti o godamanlı zamanlar...hayat dedğmiz zaten kısa parçalardan oluşan ve kendi kurguladığmız eşyalarla süslenmiş geçici bir Dünya.
    Cevapla
  • urfali 8 yıl önce Şikayet Et
    Gitti bizim lahmacun firin ...
    Cevapla
  • emrem 8 yıl önce Şikayet Et
    kimlerin ahını aldı! hakediyor
    Cevapla
  • ali 8 yıl önce Şikayet Et
    her imparatorluk çökmeye mahkumdur. mal sahibi mülk sahibi hani bunun ilk sahibi malda yalan mülk de yalan var birazda sen oyalan
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Ankara’daki Aleviler Turgut Altınok’u destekleme kararı aldı!
Elektrik ve doğal gaz fiyatlarında nisanda değişiklik olmayacak