Bu defa AK Partili belediyeyi paylaştı ama...

Emre Kınay, “Sondan Sonra” adlı oyununu sahnelediği Kocaeli’deki kültür merkezinin fotoğrafını övgü dolu sözlerle paylaştı.

Bu defa AK Partili belediyeyi paylaştı ama...
Bu defa AK Partili belediyeyi paylaştı ama...
GİRİŞ 20.12.2015 16:46 GÜNCELLEME 20.12.2015 16:46
Bu Habere 3 Yorum Yapılmış

Geçtiğimiz ay Tekirdağ’da sahneleyeceği “Sonra Sonra” oyunu öncesinde, oyunun oynanacağı Tekirdağ Belediyesi Kültür Merkezi’nin yıkık halini sosyal medya hesabından sert bir şekilde eleştiren Emre Kınay, Kocaeli’deki oyunu sonrasında salonun fotoğrafını övgü dolu ifadelerle paylaştı.

“Sonra Sonra” oyunu için dün geldiği geldiği Kocaeli Sabancı Kültür Merkezi’nde oynunu başarı ile sahneleyen Kınay, oyunun ardından kendine ait fotoğraf paylaşım sitesi üzerinden kültür merkezini çok beğendiğini fotoğrafını paylaşarak ifade etti.

Kınay paylaşımının altında ise "Neymiş eğer istersen oluyormuş lüks mü? Hayır. Gerek var mı? Hayır. Gayet temiz pak bir kulis yeterli... Ama her şeye cevabı vardır özellikle ‘hem suçlu hem güçlülerin’ buyurun fotoğrafa bakın, salon gibi salon kulis gibi kulis. Teşekkürler Kocaeli, İzmit” ifadelerini kullandı.

BAŞARILI SANATÇI EMRE KINAY CHP'Lİ BELEDİYEYİ BÖYLE ELEŞTİRMİŞTİ

YORUMLAR 3
  • özcan 8 yıl önce Şikayet Et
    aferin
    Cevapla
  • Doğrucudavut 8 yıl önce Şikayet Et
    Emre doğru söylemiş, CHP li tekirdağ bbelediyesi de gerçek yüzünü göstermiş oldu. Modernliği sanatı kimseye bırakmazlar ama eleştirilince çirkinleşirler. Kocaeli bbelediyesini tebrik ederiz.
    Cevapla
  • Istanbul 8 yıl önce Şikayet Et
    Aynası iştir kişinin lafa bakılmaz.
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Türk savunma sanayiinin ihracat başarısı Çin'in gündeminde
Kötü haberi duyurdular: Fenerbahçe o ligde oynayamaz! İşte sebebi