Özcan ve Mahsun'un fakirlik yarışı!

Son dönemde sanat dünyasında iş bırakma, başka işe geçme, geçtiği işten kazandığı paralardan memnun olmama dönemine girildi!

Özcan ve Mahsun'un fakirlik yarışı!
Özcan ve Mahsun'un fakirlik yarışı!
GİRİŞ 28.01.2016 10:56 GÜNCELLEME 28.01.2016 11:37
Bu Habere 16 Yorum Yapılmış

Özcan Deniz 50 milyon TL ile kaybı en büyük olanlardan. Mahsun Kırmızıgül de aylık 10 bin TL ile 'geçim savaşı' veriyor. İkili az kazansalar da 'şimdilik' oldukları yerden memnunlar...

Son dönemde sanat dünyasında iş bırakma, başka işe geçme, geçtiği işten kazandığı paralardan memnun olmama dönemine girilmiş gibi görünüyor. ‘Özcan Deniz yapımcılığını üstlendiği "Her Şey Aşktan" adlı sinema filminin basın gösteriminde gazetecilere dert yanmış. Müziği bırakınca 50 milyon lira kaybettiğini söylemiş. Şu sıralar ayın sonunu tamamlamaya çalışanlara büyük bir empati fırsatı doğmuştur! Onların kaybının bu denli büyük olmaması sevindirici!

Özcan Deniz’in hayatının müziği bırakmadığı kısmından ya da şimdiki işinden kaç milyon baloncuk kazandığı konusunda kesin bir bilgimiz yok! Biz sade vatandaşlar olarak daha çok meşhur hayatların acılı ilk kısımlarıyla ilgili hikâyeleri ve kaybettikleri konusunda malûmat sahibi oluyoruz. Elli milyonun, elli milyonumuzdur, yanındayız Özcan! 

Özcan Deniz demişken Mahsun Kırmızıgül’ü de unutmak olmaz! Sanatçı geçen senenin şubat ayında ‘Mucize’ filmiyle ilgili verdiği röportajda “Büyük para kazanırken sinemayı seçtim. Şimdi ayda 10 bin TL ile geçiniyorum. Az kazanıyorum ama çok mutluyum” demişti. Geçim savaşında kendisine de sonsuz muvaffakiyetler!  

İkilinin bu açıklamalarını bir 'müziğe dönüş' sinyali olarak algılamak için erken ama Deniz ve Kırmızgül notaları olmasa da oradan gelen banknotları ziyadesiyle özlemiş görünüyor. (Radikal)

YORUMLAR 16
  • ALİ 8 yıl önce Şikayet Et
    Biri soyunan soytarı pkklı soytarı. Allah bunları yokluğa düşürürde perişanlıklarını görürüz İnşallah.
    Cevapla
  • kara 8 yıl önce Şikayet Et
    ikisini de sevmem...bunlar sanatçı falan değil...
    Cevapla
  • Mustafa 8 yıl önce Şikayet Et
    Mahsun yıllarca paranı Türkiye'den ve Türklerden kazandın. Üstelik müzisyenler gecesinde Ahmet Kayanın (nedense) yanında bile olmadın.Şimdi mi aklına geldi Kürtlüğün. Belki çook daha önceleri Amerika'daki hocana ve de onun bağlı olduğu üst akıla bağlıydın. Son açıklamalarınla sana verilen misyonu yerine getiriyorsun. Sen bir hainsin. Şimdi gör bakalım senin filmlerine kim gidecek.
    Cevapla
  • metin 8 yıl önce Şikayet Et
    yazık ki; bizim toplulumuzun bu tür adamları da "sanatçı" sayıp zengin etti ya...
    Cevapla
  • meraketme 8 yıl önce Şikayet Et
    tatlı tatlı yemenin acı acı böğürmesi olurmuş sonlarını cok merak ediyorum
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Siyonist barbarlar sivilleri öldürüp dozerle taşıdı!İşte soykırımın kanıtı o anlar
Konser saldırısının arka planı! Rusya ile Türk Dünyası'nı savaştırmak istiyorlar