Athena Gökhan'dan cemaat açıklaması

Gökhan Özoğuz, Nureddin Cerrahi Dergahı'na yakın olmak için Fatih'teki binasının yanında bulunan eski bir taş evde açıklama yaptı.

Athena Gökhan'dan cemaat açıklaması
Athena Gökhan'dan cemaat açıklaması
GİRİŞ 25.02.2016 09:15 GÜNCELLEME 25.02.2016 09:16
Bu Habere 10 Yorum Yapılmış

 Athena grubunun ikizleri Gökhan ve Hakan Özoğuz, önceki akşam jüri üyeliği yaptıkları “ O Ses Türkiye ”nin yeni birincisi Emre Sertkaya ile Nişantaşı’nda objektife takıldı.

Özoğuz kardeşler, kendi takımlarında yer alan genç şarkıcı için “Emre gerçekten gelecek vaat eden biri, ona elimizden gelen desteği vereceğiz” dedi.

HİÇBİR CEMAATE BAĞLI DEĞİLİM

Gökhan Özoğuz, Nureddin Cerrahi Dergahı’na komşu olmak için Fatih’teki binasının yanında bulunan eski taş evi aldığı iddiasıyla ilgili ise şunları söyledi: “Haftanın 3-4 günü Türk Tasavvuf Musikisi Vakfı’na musiki öğrenmeye gidiyorduk. Civarda yıkık dökük tarihi evler vardı. 2007’de onlardan birini alıp restore ettik. Yani orası dergah evi değil musiki okulu. Ben de hiçbir cemaate bağlı değilim.”


(KELEBEK)

YORUMLAR 10
  • Birş 8 yıl önce Şikayet Et
    Dinimizi herkes istediği gibi yorumlar ve Yaşar mantığından uzaktır. Biraz da dinde olan ve olmayan şeyleri öğrenelim
    Cevapla
  • Tarık 8 yıl önce Şikayet Et
    Dövmeyle seni kim kabul eder diyen Selim kardeşim, Halid bin Velidin hayatını okumanı tavsiye ederim.
    Cevapla
  • MUŞLUADAM 8 yıl önce Şikayet Et
    Eskiden alevi aslında kzılbaş (İslamla, Hz Ali yle hiç ilgileri olmadığından) olanlar kendilerini gizlerlerdi. Dersim örneğindeki gibi kamalist zalim, diktatörlerinde bunda etkisi vardır. Şimdi cemevlerinde kendilerini gizlemiyor hatta resmen islam, müslüman düşmanlığı, terör örgütü pkk dhkpc destekçiliği bile yapıyorlar. terör cenazelerinin hep cemevlerine gitmesi manidar değilmidir.
    Cevapla
  • asabi adam 8 yıl önce Şikayet Et
    bağlı olsa kime ne olmasa kime ne ...
    Cevapla
  • Selim 8 yıl önce Şikayet Et
    Cemaate üye olsaydın şaşardım zaten... O boynundaki dövmelerle hangi cemaat seni kabul ederki bilmiyorum.
    Cevapla
  • AlayinaTrivela 8 yıl önce Şikayet Et
    Dövmenin haram olması, dövmeli bir insanın her hangi bir cemaate kabul edilmeyeceği veya tövbe edip iyi bir müslüman olamayacağı anlamına mı geliyor? İnsanların gençliğinde veya geçmişinde yapmış olduğu hatalar tövbe ettikleri taktirde kul hakkı hariç hiç yapmamış gibi hayatlarında yeni bir sayfa açabilirler. Yorumlarda ki arkadaşların mantığına bakarsak hiç bir hristiyan, yahudi vs Müslümanlığa kabul edilemez o zaman. Bir çoğunda dövme, zina, içki ne ararsan var. Üç kuruşluk aklınızla milletin günahını almayın, kendinizi yakmayın.
    Cevapla
  • Kerim 8 yıl önce Şikayet Et
    Tebrikler kardeşim. çok güzel yazmışsın. Bilgisizce yorum yazanlar bir zahmet edip google de haram olup olmadığına ve dinen caiz olup olmadığına bakmadan yorum yazıyorlar. Tebrikler.
    Cevapla
  • Ali 8 yıl önce Şikayet Et
    İnsanları kılıf kıyafetine, dış görüntüsüne göre yargılayamazsınız. Kalbini mi yarıp baktın? Sen önce kendine bak. Sonra başkalarına laf at.
    Cevapla
  • SOKRATES 8 yıl önce Şikayet Et
    Dövmeyi geçmişte,cahiliye döneminde yaptırmış.Dövmesi var diye hidayete eremez mi? Biraz Resulullah'ın hayatını ve etrafındaki sahabileri öğrensek iyi olur düşüncesindeyim.
    Cevapla
  • Osman 8 yıl önce Şikayet Et
    Seni ilgilendirmez ki. Pişman olmuştur tevbe etmiştir. Allah ile kul arasında. Kötü düşünmenin bize faydası yok.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
7 ilde DEAŞ operasyonu: 23 gözaltı
TikTok'a yasak! ABD Başkanı Biden imzayı attı