Barikatçı Mahsun, çoçuğunu ABD vatandaşı yapacak!

Los Angeles'ta 2 ay önce nikah masasına oturan Mahsun Kırmızıgül Nisan sonunda baba olacak.

Barikatçı Mahsun, çoçuğunu ABD vatandaşı yapacak!
Barikatçı Mahsun, çoçuğunu ABD vatandaşı yapacak!
GİRİŞ 17.04.2016 12:27 GÜNCELLEME 17.04.2016 12:53
Bu Habere 69 Yorum Yapılmış

Geçen şubatta Los Angeles'ta avukat Ece Binay'la evlenen Mahsun Kırmızıgül, baba oluyor.  Mahsun Kırmızıgül'le bir yılı aşkın süre devam eden ilişkisini iki ay önce nikah masasına taşıyan Ece Binay'ın bebek beklediği haberleri doğrulandı.

ÇOCUĞU AMERİKAN VATANDAŞI OLACAK

Böylelikle nisan ayında doğacak olan bebek, Amerikan vatandaşı olacak. Kırmızıgül, Los Angeles'a gitmeden önce "katil devlet" tweeti atmış, sözde barış çağrısı yapmıştı.

DİYARBAKIR TWEETİ ATIP GİTMİŞTİ

Diyarbakır'daki operasyonları ve Başbakan Ahmet Davutoğlu'nu hedef alan Kırmızıgül PKK'ya tek laf etmemiş, gerçekleştirilen operasyonların ardından PKK'nın köşeye sıkışmasıyla birlikte "sözde barış çağrısı" yapmıştı.

NİSAN SONUNDA DOĞACAK

Çiftin ilk bebeklerini nisan sonunda kucaklarına alacağı, düğün sonrası Türkiye'ye dönmeyip tatili uzatma sebeplerinin de bu olduğu ortaya çıktı.

KAYNAK: ENSONHABER
YORUMLAR 69
  • ALİ 7 yıl önce Şikayet Et
    Defol sen zaten bu memleketin adamı olamadın hain.
    Cevapla
  • ??? 8 yıl önce Şikayet Et
    Bu tweetleri attıktan sonra TÜRKİYE ye dönmeyi düşünüyor mu acaba? Bu şekilde marjinal olduğunuzu mu sanıyorsunuz? Ha birde; İnsan geldiği yeri asla unutmamalı...
    Cevapla
  • Deli 8 yıl önce Şikayet Et
    Kroyu sinema yönetmeni yaptınız
    Cevapla
  • hayri 8 yıl önce Şikayet Et
    Vatan hainini vatandasliktan derhal cikaracak, filmlerine sarkilarina derhal set koyacaksin. adim attirmayacak. buldugun yerde opeceksin. bocek gibi ezilmeli.
    Cevapla
  • mrts 8 yıl önce Şikayet Et
    böylesini vatandaşlıktan çıkaracaksın vatan toprağına bir daha ayak basamayacak hayatı boyunca vatan hasretiyle yanacak ki görecek vatanın ne olduğunu ne demek olduğunu ciğersiz beş para etmez haysiyetsiz dalkavuklar, bu topraklardan kazanç sağlarsınız ama sonra bu milleti sırtından hançerlersiniz...söylenecek söz çok ama edep el vermiyor
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
İsrail resmi televizyonu: "İsrail ordusu Refah'a çok yakında girmeye hazırlanıyor"
Rusya'dan S-500 açıklaması! Tarih verdiler