Ünlü popçu Tarkan kiminle evlendi? Pınar Dilek kimdir?

Ünlü popçu Tarkan, Pınar Dilek'le dünya evine girdi. Geçtiğimiz cuma günü sessiz sedasız kıyılan nikah, Tarkan'ın Tarabya'da villasının bahçesinde gerçekleştirilmişti. Dün ortaya çıkan Almanya’nın Köln kentindeki düğünden ilk kare, kısa sürede sosyal medyanın gündemine oturdu. Fotoğraf paylaşım ve beğeni rekorları kırdı. Peki Pınar Dilek kimdir? İşte ayrıntılar..

Ünlü popçu Tarkan kiminle evlendi? Pınar Dilek kimdir?
Ünlü popçu Tarkan kiminle evlendi? Pınar Dilek kimdir?
GİRİŞ 21.05.2016 08:59 GÜNCELLEME 21.05.2016 08:59
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

Ünlü popçu Tarkan Tevetoğlu, geçtiğimiz cuma günü Tarabya'daki evinin bahçesinde düzenlenen nikahla dünya evine girdi. Tarkan Tevetoğlu'na ait lüks konutun bahçesinde gerçekleştirilen nikahın ardından düğünün ne zaman yapılacağı merak konusu oldu. Peki Tarkan Tevetoğlu'nun hayatını birleştirdiği Pınar Dilek kimdir ne iş yapar? Detaylar haberimizde..

Dün gerçekleştirilen Almanya’nın Köln kentindeki düğünden ilk kare, kısa sürede sosyal medyanın gündemine oturdu. Fotoğraf paylaşım ve beğeni rekorları kırdı.

Tarkan’ın düğününden ilk kare

Ünlü popçu Tarkan 29 Nisan cuma günü Tarabya'daki lüks konutunun bahçesinde gerçekleştirilen sade bir törenle dünya evine girdi. Tarkan ve Pınar çiftinin sade nikah törenine aile yalnızca aile yakınları katıldı. Ünlü Popçu Tarkan'ın düğün töreni ise önümüzdeki günlerde yapılacağı öğrenildi.

Tarkan, bir catering şirketiyle anlaşıp toplam 40 kişilik yemek verdi. Villanın merdivenleri mumlarla süslendi. Gazetecilerin görüntü almasını önlemek için beş özel koruma görev yaptı.

Tarkan ve Pınar Dilek; tören için cuma sabahı hazırlıklara başladı. 18.00'de başlayan yemekte dünyaca ünlü sanatçıların eserleri çalındı. Yemekten sonra yüzükleri takılan ikili, dans etti. Konuklar, sabaha karşı 03.00'te evden ayrıldı.

Hürriyet'te yer alan habere göre,  Kıbrıs'taki yılbaşı konserinde yaptığı açıklamada ünlü popçu Tarkan Tevetoğlu'nun Pınar Dilek'le beş yıllık bir ilişkisi olduğunu ve Pınar Dilek'le evleneceğini ilk kez dile getirmişti. Ünlü popçu Tarkan'ın,“Pınar’la huzurlu bir ilişkim var. Kısmet olursa 2016’da evleneceğim” sözleri basında yankı uyandırmıştı. Peki Tarkan'ın hayatını birleştirdiği Pınar Dilek kimdir ne iş yapar?

PINAR DİLEK KİMDİR?

Megastar Tarkan'ın evlilik kararı aldığı sevgilisi Pınar Dilek Almanya Duisburg'da  dünyaya geldi. 30 yaşında olan Pınar Dilek, Elazığ'lı anne ve Şanlıurfa'lı babanın kızıdır. Küçüklüğünden beri büyük bir Tarkan hayranı olduğu ortaya çıkan Pınar Dilek, beş yıl önce Tarkan’ın Almanya konseri sonrasında ünlü sanatçı ile tanışmış ve arkadaşlık ile başlayan ilişkisi kısa sürede aşka dönüşmüş. 2016 yılı için Tarkan ile evleneceği gündeme gelince medyanın ilgisini üzerine çekti. 

TARKAN KİMDİR?

Megastar Tarkan, 1972 yılında Almanya'nın Alzey kasabasında dünyaya geldi. 1986 yılında ailesiyle birlikte Türkiye'ye gelen Tarkan,müziğe olan ilgisi sonucunda Karamürsel'de lise yıllarında ilk müzik eğitimini almaya başlamıştır.

Tarkan, 1992 yılında "Yine Sensiz"albümünü piyasaya sürmüştür. Bu albüm Tarkan'ın ilk stüdyo albümüdür. 1994'te "Acayipsin", 1997'de "Ölürüm Sana" ile büyük bir çıkış yakalamıştır. 1999 yılında piyasaya çıkarttığı toplama albümü, kendisine birçok ülkenin platin ve altın sertifikalarını kazandırmıştır.

2001'de yayımladığı dördüncü stüdyo albümü Karma'daki "Kuzu Kuzu, "Hüp" ve "Verme" şarkılarını kliplendirdi. İki yıl sonra çıkan "Dudu" albümüyle yeniden ticari başarı yakaladı, 2006'da Come Closer adlı ilk İngilizce albümüyle bazı Avrupa listelerine giriş yaptı. "Bounce" ve "Start the Fire", albümden çıkan single'lar oldu. Tarkan, bir yıl sonra, altıncı stüdyo albümü Metamorfoz'u yayımladı. Albümdeki şarkıların sözleri, Türk Dil Kurumu tarafından takdir edildi. 2010 yılında yedinci stüdyo albümü "Adımı Kalbine Yaz" dinleyiciyle buluştu ve Türkiye'de yılın en çok satan albümü oldu.

Sadece Müzikal projeleriyle değil çeşitli sosyal sorumluluk projeleriyle de adını duyduğumuz Tarkan, Türk basını tarafından Megastar, dünya basını tarafından Popun Prensi ve Boğazın Prensi olarak anılmaktadır.

Tarkan'ın albümleri bugüne kadar 15 milyonun üzerinde satmıştır.

YORUMLAR 2
  • zülal 7 yıl önce Şikayet Et
    bir sanatciyla tanismak nekadar basitmis öyle.... bir konserde "arkadas " olmuslar sonra evlilige gittmisler var bunda bir işşş
    Cevapla
  • Misafir 7 yıl önce Şikayet Et
    var tabi senin gibi basitler anlamaz
    Cevapla
DİĞER HABERLER
IMF'den Türkiye açıklaması
Tokat'ta kırılmanın olduğu fay hattı havadan görüntülendi