Yasemin Özilhan neden oyunculuğu bıraktı? Yasemin Özilhan kimdir?

Yasemin Özilhan, işadamı İzzet Özilhan'la hayatını birleştirdikten sonra oyunculuğa ara vermişti. Ancak 'Doktorlar' dizisiyle ekranların beğenilen yüzlerinden biri olmayı başaran Yasemin Özilhan 'Oyunculuk bitti' dedi. Peki Yasemin Özilhan oyunculuğu neden bıraktı? Yasemin Özilhan kimdir? İşte detaylar..

Yasemin Özilhan neden oyunculuğu bıraktı? Yasemin Özilhan kimdir?
Yasemin Özilhan neden oyunculuğu bıraktı? Yasemin Özilhan kimdir?
GİRİŞ 10.05.2016 11:59 GÜNCELLEME 10.05.2016 11:59

Yasemin Özilhan, iş adamı İzzet Özilhan'la hayatını birleştirdikten sonra oyunculuğa ara vermişti. Ancak 'Doktorlar' dizisiyle ekranların beğenilen yüzlerinden biri olmayı başaran Yasemin Özilhan 'Oyunculuk bitti' dedi. Peki Yasemin Özilhan oyunculuğu neden bıraktı? Artık ekranlara geri dönmeyeceğini açıklayan Özilhan tüm vaktini eşine ve çocuklarına ayırdığını söyledi. 

'Doktorlar' dizisiyle tanınan Yasemin Özilhan 2011 yılında iş adamı İzzet Özilhan'la nikah masasına oturmuş, oyunculuğa ara verdiğini açıklamıştı. Milliyet'te yer alan habere göre önceki akşam Nişantaşı'nda arkadaşlarıyla yemek yedikten sonra magazincilerin oyunculuğa devam edecek misiniz? Sorusu üzerine 'Oyunculuk bitti' dedi. Emine ve Ela adında iki çocuk sahibi olan Özilhan, "Oyunculuk bitti. Ev hanımlığı yapıyorum. Çocuk bakıyorum" dedi. 

Yasemin Özilhan, oyunculuğa dönmeyeceğini söylese de, "Oyunculuk sevdası kolay kolay bitecek bir şey değil" diyerek belki ileride bir sürpriz yapabileceğinin de sinyalini verdi. 

YASEMİN (ERGENE)ÖZİLHAN KİMDİR? 

Yasemin (Ergene) Özilhan (d. 22 Ocak 1985, Hamburg), Almanya doğumlu Türk aktrist, model, dizi ve sinema oyuncusu. 

Aşk Oyunu dizisinde Ekin Serbest Teksoy ve Doktorlar dizinde Ela Altındağ karakteri ile tanınmıştır. İstanbul Bilgi Üniversitesi Halkla İlişkiler Bölümü mezunu Ergene, 16 Temmuz 2011'de İzzet Özilhan'la evlenmiştir. Emine isminde 2012 doğumlu bir kız çocuğu ve Ela isminde 2013 doğumlu bir kız çocuğu vardır.

Filmografi

Yıl Yapımın Adı Tür Rol
2002 Koçum Benim TV Dizisi Eylül
2003 Vizontele Tuuba Aynur (kısa rol)
2004 Çocuğun Var Derdin Var TV Dizisi Sibel
2005 Aşk Oyunu TV Dizisi Ekin Teksoy
2006-2010 Doktorlar TV Dizisi Ela Altındağ
2008 Babam Adam Olacak TV Dizisi Yeşim

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Dünyanın gözü bu görüşmede! Heniyye Türkiye'ye geliyor
BMGK'de tarihi Filistin oylaması! ABD tarihe geçecek kararı veto etti!